«Η ευχάριστη έκπληξη του θεσμού»

Απόλυτα προετοιμασμένοι για το ματς Κυπέλλου με την Καλλονή είναι στον Αγροτικό Αστέρα

Έτοιμοι για το πρώτο επίσημο παιχνίδι της σεζόν είναι στον Αγροτικό Αστέρα, καθώς ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους. Το απόγευμα της Δευτέρας (24/10) η αποστολή των «σταχυορόφων» θα αναχωρήσει για τη Μυτιλήνη, όπου την Τρίτη (25/10, 15:00) θα αντιμετωπίσει την Καλλονή για την 1η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Κυπέλλου.

Ο Νίκος Νεντίδης σε δήλωσή του ενόψει του αγώνα με την Καλλονή, ανέφερε: «Επιτέλους έχουμε στο πρόγραμμά μας ένα επίσημο παιχνίδι. Είχα πει και στο παρελθόν ότι ο Αγροτικός Αστέρας θέλει να είναι η ευχάριστη έκπληξη σε αυτό το θεσμό. Έχουμε προετοιμαστεί για την έναρξη του πρωταθλήματος αλλά αύριο μπαίνουμε στη μάχη του κυπέλλου που ξεκινάει.

Οι ποδοσφαιριστές μας γνωρίζουν πολύ καλά το τι πρέπει να κάνουν μέσα στο γήπεδο αφού έχουμε μέχρι τώρα δεκαπέντε φιλικά παιχνίδια. Δεν αντιμετωπίζουμε προβλήματα τραυματισμών κι αυτό είναι πολύ ευχάριστο για εμάς. Ξεκινάει το φετινό ταξίδι από το θεσμό του κυπέλλου με τον αγώνα απέναντι στην ΑΕΛ Καλλονής περιμένοντας την έναρξη του πρωταθλήματος».

Η τελευταία προπόνηση αναλώθηκε σε ασκήσεις τακτικής και μόλις ολοκληρώθηκε, ανακοινώθηκε η 18μελής αποστολή, στην οποία συμμετέχουν οι: Γιακουμής, Κάμπας, Χατζής, Βαφέας, Κουκόλης, Γκότοβος, Γκέσιος, Κυριακίδης, Μπουτζίκος, Πάτο, Φιλίπε, Τάι, Πάλλας, Ουνγιαλίδης, Τεγούσης, Τριανταφυλλάκος, Δεινόπαπας, Θεοδωρίδης. Εκτός πλάνων έμειναν ο Γουναρίδης, που κρίθηκε ανέτοιμος, αλλά και οι Αργυρίου, Γκέκας, Έππας, Παπαδημητρίου.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep