Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 70

«Το 4-0 από το λεωφορείο»

Το λεωφορείο με το οποίο ταξίδεψε από την Θεσσαλονίκη ο Αγροτικός Αστέρας λίγο πριν φύγει για το ταξίδι της επιστροφής. Το λεωφορείο με το οποίο ταξίδεψε από την Θεσσαλονίκη ο Αγροτικός Αστέρας λίγο πριν φύγει για το ταξίδι της επιστροφής.

Ο Γιώργος Κούτσης τόνισε πως δεν είναι μόνο τα συνεχόμενα ματς που έχουν κουράσει την ομάδα, αλλά και τα πολύωρα ταξίδια με το λεωφορείο από την Θεσσαλονίκη.

Ο προπονητής του Αγροτικού Αστέρα δήλωσε αισιόδοξος για την επίτευξη του στόχου της σωτηρίας και δικαιολόγησε την κούραση των ποδοσφαιριστών του που έχουν συνεχόμενα ματς και μεγάλα ταξίδια με το λεωφορείο. «Ξέραμε καλά πως είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες του πρωταθλήματος. Προσπαθήσαμε να πάρουμε ότι μπορούσαμε από το παιχνίδι, αλλά δεν τα καταφέραμε. Το 4-0 δεν οφείλεται μόνο στα συνεχόμενα παιχνίδια, αλλά και στο πολύωρο ταξίδι που κάναμε. Δεν απογοητευόμαστε, συνεχίζουμε και έχουμε την πεποίθηση πως στο τέλος θα καταφέρουμε να πετύχουμε τον στόχο μας που είναι να μείνουμε στην κατηγορία».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep