«Με βελτιώνει ο συναγωνισμός»

Προβληματίζει η καθυστέρηση της σέντρας και τον Στέφανο Γουναρίδη

Την έναρξη του πρωταθλήματος περιμένουν στον Αγροτικό Αστέρα, με τον Στέφανο Γουναρίδη να τονίζει πως το μόνο θετικό της καθυστέρησης είναι πως δένεται περισσότερο η ομάδα. Ο 26χρονος τερματοφύλακας μίλησε στην ιστοσελίδα των «σταχυοφόρων» για τη δουλειά στις προπονήσεις, τις καλές σχέσεις στα αποδυτήρια και τον συναγωνισμό στη θέση του.

«Το κλίμα στην ομάδα είναι πάρα πολύ καλό, έχουμε καταφέρει να δεθούμε μεταξύ μας. Είμαστε μια νέα ομάδα, υπάρχει καλό κλίμα μεταξύ μας κι αυτό βγαίνει και στον αγωνιστικό χώρο στα μέχρι τώρα φιλικά παιχνίδια που έχουμε δώσει. Βέβαια κάποια στιγμή θα πρέπει να ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Όλοι μας προβληματιζόμαστε για την καθυστέρηση αυτή. Από την άλλη όμως μπορεί να βγει και σε καλό καθώς υπάρχει περισσότερος χρόνος για να δεθούν κυρίως οι καινούριες ομάδες. Προέχει όμως να περάσουμε από τα φιλικά στα επίσημα παιχνίδια. Αυτά περιμένει ο κόσμος που περιμένει την έναρξη του πρωταθλήματος για να βρίσκεται κοντά μας και να μας βοηθήσει», ανέφερε αρχικά.

Όσο για το συναγωνισμό που υπάρχει στις προπονήσεις σχολίασε: «Υπάρχει συναγωνισμός στη θέση μου, κι αυτό είναι καλό για έναν τερματοφύλακα διότι καθημερινά βελτιώνεται για να είναι έτοιμος όταν ο προπονητής τον επιλέξει να μπει και να δώσει τον καλύτερό του εαυτό».

Στα της προπόνησης, ο Θανάσης Δεινόπαπας ανεβάζει ρυθμούς και τις επόμενες μέρες αναμένεται να μπει στο κανονικό πρόγραμμα. Παράλληλα, ολοκληρώθηκαν οι εργασίες συντήρησης του αγωνιστικού χώρου στο «Δ. Κοντικάκης». Προηγήθηκε επανασπορά του χλοοτάπητα και αρκετές διορθωτικές κινήσεις στον αγωνιστικό χώρο προκειμένου η εικόνα του να βελτιωθεί ακόμη περισσότερο και να είναι έτοιμος για την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων του Αγροτικού Αστέρα.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep