«Νέος Άρης, χωρίς χρέη»

Τήρησε τις δεσμεύσεις του ως τώρα ο Θοδωρής Καρυπίδης στον Άρη, όπως τόνισε ο Γιάννης Ψηφίδης

Σε νέα εποχή μπήκε ο Άρης, μετά την ανάρτηση της νέας διοίκησης από το Γ.Ε.ΜΗ, με τον Θοδωρή Καρυπίδη να είναι το νέο αφεντικό του συλλόγου. Ο πρόεδρος του Α.Σ., Γιάννης Ψηφίδης εξήγησε με δηλώσεις του στον Arena FM 89,4 τι σημαίνει αυτό για την επόμενη μέρα του συλλόγου.

«Σήμερα που μιλάμε ο Θόδωρος Καρυπίδης έχει μια ΠΑΕ που δεν έχει καθόλου οφειλές και αυτό είναι το σημαντικότερο. Ο καινούργιος Άρης έγινε και πλέον περιμένουμε όλοι να πάει στη Σούπερ Λίγκα», ανέφερε αρχικά.

Για τα επόμενα βήματα, τόνισε: «Σύντομα θα έχουμε στα χέρια μας και την εκπροσώπηση της εταιρίας, η οποία περιμένουμε να ανακοινωθεί. Χωρίς αυτήν δεν μπορεί να προχωρήσει η τράπεζα και το νομικό τμήμα. Στην Γενική Συνέλευση Μετόχων ο κ. Καρυπίδης δήλωσε ότι πρώτο του μέλημα θα είναι η οργάνωση μιας εξαιρετικής ομάδας. Στην συνέχεια δήλωσε ότι οι ανακοινώσεις μου και αυτά που έχω πει ,θα τα πραγματοποιήσω. Είναι καλό να κάνουμε λίγο υπομονή γιατί ο άνθρωπος ότι έχει πει μέχρι τώρα το έχει κάνει. Στα επόμενα βήματα είναι και το ποσό που υποσχέθηκε στον Α.Σ. γιατί το έχει μεγάλη ανάγκη. Δεν έχουμε έσοδα και αυτό είναι γνωστό σε όλους. Γίνεται καλή δουλειά στον Α.Σ. και την επόμενη Κυριακή στο επόμενο διοικητικό συμβούλιο (17/10) πρέπει να γιορτάσουμε το ότι είμαστε 12 μήνες στο τιμόνι του συλλόγου».

Τέλος, για τις εργασίες που γίνονται από πλευράς Ερασιτέχνη, σημείωσε: «Η μπουτίκ είναι σχεδόν έτοιμη, μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα έχουμε έτοιμο και το κέντρο των ακαδημιών του μπάσκετ. Η πισίνα μας πάει από το καλό στο καλύτερο, έχουμε και την επισκευή του Ποσειδωνίου που πιθανόν να πιάσει Φεβρουάριο και γι’ αυτό υπάρχει και μια πίεση. Η καφετέρια θα λειτουργήσει σε 10 με 15 μέρες και όλα κυλούν όπως πρέπει».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep