Μοίρασε ανθρωπιά ο ΟΦΗ

Φιλικό για καλό σκοπό έδωσε στο Λασίθι ο ΟΦΗ, ο οποίος επικράτησε με 5-0.

Αγώνα για φιλανθρωπικό σκοπό έδωσε στο Λασίθι ο ΟΦΗ, στο Καλό Χωριό, με σκοπό να ενισχυθεί οικονομικά μια οικογένεια της περιοχής, που έχει μεγάλη ανάγκη για λόγους υγείας. Η ομάδα του Ηρακλείου έκανε αποδεχτό το αίτημα του αθλητικού συλλόγου Καλού Χωριού, «Ο Πύργος», και του προέδρου του Νότη Ζαχαράκη.

Οι παίκτες του ΟΦΗ και μια επίλεκτη ομάδα ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών του Λαισίθίου, έδειξαν ότι η δύναμη του ποδοσφαίρου δεν είναι μόνο στις γραμμές του γηπέδου. Τα έσοδα απο το παιχνίδι, το οποίο παρακολούθησε αρκετός κόσμος, θα διατεθούν στην οικογένεια που το έχει ανάγκη.

Στο περιθώριο της εκδήλωσης ο Αθλητικό σύλλογος Καλού Χωριού «Ο Πύργος» και ο πρόεδρος του Νότης Ζαχαράκης, τίμησε τον Κώστα Κιάσσο για την προσφορά του στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Ο ΟΦΗ με το Νίκο Ανδριαδάκη εκ μέρους του τμήματος δημοσίων σχέσεων, μοίρασε αναμνηστικά δώρα, ως ενθύμιο, στην οικογένεια για την οποία έγινε το φιλικό.
Στο αγωνιστικό μέρος ο ΟΦΗ αναδείχθηκε νικητής με 5-0.

Χατ- τρικ πέτυχε ο Νίκος Βρεττός (34', 38', 87'), ενώ ο Δημήτρης Μάνος συνέχισε τα γκολ στα φιλικά και μετά τα δυο γκολ που έβαλε με τον Πανθηραικό, πέτυχε άλλα δυο (25' και 30'). Ο Νίκος Νιόπλιας έδωσε χρόνο συμμετοχής και σε παιδιά της Κ19 του ΟΦΗ (Παπαδάκης, Μανιαδής, Κομνηνός, Καλαιτζάκης, Ξενοχτιστάκης).

ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
25' Ο Μάνος με σουτ μέσα απο την περιοχή, άνοιξε το σκορ για τον ΟΦΗ (0-1).
30' Ωραία μπαλιά του Μανιαδή για τον Μάνο, ο οποίος με διαγώνιο σουτ έκανε το 0-2.
34' Ωραία ενέργεια του Ογκμποε απο δεξιά, για τον Βρεττό, ο οποίος με δυνατό σουτ έκανε το 0-3.
38' Ο Ογκμποε έβγαλε κάθετη μπαλιά στον Βρεττό και αυτός με πλασέ έκανε το 0-4.
87' Ο Βρεττός με ψηλοκρεμαστό σουτ έκανε το 0-5.

ΟΦΗ: Kασμερίδης (46' Παπαδάκης), Κιάσσος, Μανιαδής, Κομεσίδης (46' Ξενοχτιστάκης), Νηστικάκης, Χίσι, Μπουρσέλης (46' Κομνηνός), Σουλέ, Μάνος (46' Καλαιτζάκης), Βρεττός, Ογκμποε.

Μικτή Ερασιτεχνών Λασιθίου: Λυράκης, Πηγιάκης, Ζανταλής, Κουναλάκης, Χρισοφάκης, Ντόι, Σπυριδάκης, Γιακουμάκης, Παιτέρης, Κοκολάκης, Δεδελετάκης. Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν και οι: Μανουσάκης,Μάρκοβιτς, Τουτουδάκης, Σιγανός, Μουτσάς, Αμπαζάι, Δασκαλάκης, Ζακού, Γκερδούκι, Ρασιδάκης, Χατζιάι, Καρίδης.

Last modified onΤετάρτη, 12 Οκτώβριος 2016 20:24

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep