Έμεινε στην ισοπαλία

Ο Αιγινιακός αναδείχτηκε ισόπαλος 2-2 σε φιλικό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου στο Πανθεσσαλικό.

Έπειτα από περίπου 10 ημέρες ο Αιγινιακός έδωσε την Τετάρτη (12/10) φιλικό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου στο Πανθεσσαλικό. Η ομάδα της βόρειας Πιερίας βρέθηκε δύο φορές πίσω στο σκορ, αλλά βρήκε απαντήσεις για το τελικό 2-2.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 15' με τον Δ. Κόκκα, ενώ 10 λεπτά μετά ήρθε η ισοφάριση. Σκόρερ ο Φασίδης και ενώ είχε προηγηθεί ωραία συνεργασία των Ζούρκου, Γιαζιτζόγλου. Το 2-1 έγινε στο 40' με πέναλτι του Δωματά που κέρδισε ο Αγγελής από τον Πασαλίδη. Οι φιλοξενούμενοι, ωστόσο, ισοφάρισαν εκ νέου στο 61' με σκόρερ τον Ζγκούρι. Δοκάρι για τον Ολυμπιακό Βόλου είχε στο 80' ο Μπρίτος. Ο Αιγινιακός από την πλευρά του έχασε ευκαιρίες με τους Γκούρτσα, Κυζιρίδη.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ: Παλιούρας, Στασινόπουλος, Α. Κόκκας, Στουρνάρας, Γκιτζάλης, Κολημήτρας, Οικονόμου, Δ. Κόκκας, Δωματάς, Αγγελής, Αναστασίου. Έπαιξαν και οι: Ιωαννίδης, Κωστόπουλος, Πότσι, Σταύρου, Ευθυμιάδης, Μπρίτος, Φλίγκος, Μπουργάνης, Πατσής.

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ: Τόλιος, Παπουτσογιαννόπουλος, Λιόλιος, Πασαλίδης, Γιαζιτζόγλου, Ζούρκος, Πατράλης, Φασίδης, Ζγκούρι, Γκατζολάρι, Γκούρτσας. Έπαιξαν και οι: Ονουάτσι, Ποσίνκοβιτς, Ρανγκέλοφ, Κυζιρίδης, Μουταφστσίσκι, Μουκίδης, Καρακώστας, Τοπαλίδης, Παντεκίδης, Παπαδόπουλος.

Last modified onΤετάρτη, 12 Οκτώβριος 2016 18:33

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep