Φιλικό με την Εθνική του 2004

Παιχνίδι για καλό σκοπό με επίλεκτους ποδοσφαιριστές της Εθνικής που κατέκτησε το Euro 2004 θα δώσει ο Αχαρναϊκός

Την επίλεκτη ομάδα του ΠΣΑΠ με παίκτες της ομάδας που κατέκτησε το Euro 2004 θα αντιμετωπίσει τη Δευτέρα (24/10, 16:30) ο Αχαρναϊκός, για φιλανθρωπικό σκοπό. Συγκεκριμένα, η ομάδα του Μενιδίου, σε συνεργασία με τον ΠΣΑΠ, τον Δήμο Αχαρνών και την Αστυνομική Ακαδημία, διοργανώνουν το φιλικό παιχνίδι για την στήριξη του Κέντρου Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες Δήμου Αχαρνών «ΑΡΩΓΗ».

Η διοίκηση του Αχαρναϊκού καλούν τους φιλάθλους να δώσουν δυναμικό παρών στο παιχνίδι, για τη στήριξη της ΑΡΩΓΗΣ. Η είσοδος ορίστηκε στα 5 ευρώ.

Με αφορμή τον ποδοσφαιρικό αγώνα υποστήριξης της «ΑΡΩΓΗΣ» ο Δήμαρχος Αχαρνών κ. Γιάννης Κασσαβός δήλωσε: «Είναι εξαιρετικά σημαντικό οι κοινωνικές δομές όπως αυτή της ΑΡΩΓΗΣ να "απολαμβάνουν" της υποστήριξης και της αλληλεγγύης φορέων και πολιτών. Ο ποδοσφαιρικός αγώνας υποστήριξης της ΑΡΩΓΗΣ είναι μια πράξη που τιμά τους διοργανωτές και πρέπει να τύχει της υποστήριξης όλων των πολιτών. Θέλω να εκφράσω τις ευχαριστίες μου προς τον πρόεδρο του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών κ. Παναγιώτη Κόρμπο, τον Διοικητή της Αστυνομικής Ακαδημίας κ. Βασίλη Μωϋσίδη, τον πρόεδρο της ΠΑΕ Αχαρναϊκός κ. Κλήμη Κολιό και τον πρόεδρο της ΑΡΩΓΗΣ κ. Νίκο Γκασούκα για την πρωτοβουλία αλληλεγγύης και να καλέσω όλους τους συμπολίτες μας να συμμετάσχουν σε αυτή την προσπάθεια».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών σε συνεργασία με τον Δήμο Αχαρνών, την Αστυνομική Ακαδημία και την ΠΑΕ ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ διοργανώνουν ποδοσφαιρικό αγώνα για την υποστήριξη του Κέντρου Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες Δήμου Αχαρνών "ΑΡΩΓΗ".

Οι ομάδα του ΠΣΑΠ με επίλεκτους ποδοσφαιριστές της Εθνικής Ομάδας που κατέκτησε το Euro 2004, απέναντι στην ομάδα του Αχαρναϊκού, θα δώσουν έναν αγώνα στήριξης και αλληλεγγύης για την ΑΡΩΓΗ, τη Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2016 στις 16:30 στο Γήπεδο του Αχαρναϊκού (δημοτικό στάδιο Αχαρνών).

Η Διοίκηση της ΠΑΕ ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ προσκαλεί όχι μόνο τους φιλάθλους της ομάδας της, αλλά όλους τους δημότες να παρευρεθούν στον φιλανθρωπικό αγώνα που στόχο έχει την στήριξη ενός τόσο σοβαρού σκοπού όπως είναι η ενίσχυση της ΑΡΩΓΗΣ. Όπως έχουμε δηλώσει και κατά το παρελθόν η στήριξη των συνανθρώπων μας θα βρίσκεται πάντα στις προτεραιότητες μας!
ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ!

axa afisa

Το κόστος του εισιτήριου υποστήριξης είναι 5€

Εισιτήρια διατίθενται από:
● Αστυνομική Ακαδημία, τηλ.: 210 24 47 101
● Κέντρο ΑμΕΑ ΑΡΩΓΗ, τηλ.: 210 24 04 444
● Δημοτικό Στάδιο Αχαρνών (την ημέρα διεξαγωγής)

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep