Ψάχνει αντίπαλο ο ΟΦΗ

Μιλάει με ΑΟ Χανιά για νέο φιλικό τεστ ο ΟΦΗ

Ένα ακόμη φιλικό θέλουν να δώσουν στον ΟΦΗ, μετά την απόφαση για νέα αναβολή της έναρξης του πρωταθλήματος. Οι «ασπρόμαυροι» αναζητούν αντίπαλο και ο τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ, Σταύρος Λαμπράκης, βρίσκεται σε συζητήσεις με τον ΑΟ Χανιά. Ωστόσο, περιμένει απάντηση για το αν θα είναι διαθέσιμο το γήπεδο των Περιβολίων. Σε διαφορετική περίπτωση, θα αναζητηθεί άλλος αντίπαλος, αν και δεν υπάρχουν πολλές επιλογές, μιας και τα υπόλοιπα πρωταθλήματα βρίσκονται σε εξέλιξη.

Παράλληλα, την Τετάρτη (12/10) μια ομάδα του ΟΦΗ, θα αγωνιστεί στο Καλό χωριό Λασιθίου, σε φιλικό αγώνα φιλανθρωπικού χαρακτήρα. Οι παίκτες που θα αγωνιστούν σε αυτό το φιλικό, δεν θα προπονηθούν την Τετάρτη (12/10) το πρωί στο αθλητικό κέντρο. Για τους υπόλοιπους, υπάρχει κανονικά προπόνηση στις 10 το πρωί.

Στα αγωνιστικά, τρεις ήταν οι απόντες, στην προπόνηση της Τρίτης. Ο λόγος για τους Δερμιτζάκη, Μπολάκη και Ροβίθη, οι οποίοι συνεχίζουν το ατομικό τους πρόγραμμα. Τέλος, «απών» είναι και ο Ράντι, που έχει υποχρεώσεις με την Ισημερινή Γουϊνέα.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep