«Δεν θέλουμε πρωταθλητισμό»

Ο Θανάσης Δημόπουλος αναφέρθηκε στο τεστ της Ελευσίνας με τον Παναθηναϊκό και στο δικαστικό μέτωπο.

Μετά το τέλος του φιλικού αγώνα (2-2) με τον Παναθηναϊκό ο Θανάσης Δημόπουλος μίλησε στην κάμερα της Nova για την απόδοση των «σταχυοφόρων» και τα εξωαγωνιστικά ζητήματα του καλοκαιριού. Εκτός αυτού σημείωσε ότι στόχος δεν είναι ο πρωταθλητισμός, αλλά η άνετη παραμονή. Αναλυτικά είπε:

«Ήταν ένα καλό παιχνίδι. Ευχαριστήθηκε ο κόσμος. Εμείς θέλαμε να κάνουμε μία καλή παρουσία και το γεγονός ότι βάλαμε δύο γκολ εναντίον του Παναθηναϊκού νομίζω είναι κάτι συγκλονιστικό. Είδαμε ότι η ομάδα μας είναι σε καλό δρόμο».

Για το αν η εμφάνιση είναι μήνυμα προς τους αντιπάλους:

«Είναι διαφορετικό να παίξεις Β' Εθνική με Α' Εθνική και άλλο το μεταξύ μας. Ήταν ένα πολύ καλό τεστ που το χάρηκαν και οι φίλαθλοι και οι παίκτες. Το να παίζεις με τον Παναθηναϊκό είναι ό,τι καλύτερο για την καριέρα σου. Οι ποδοσφαιριστές αυτό προσπάθησαν να κάνουν, να παίξουν καλό ποδόσφαιρο. Είχαν διάθεση, έκαναν καλά τρεξίματα και βγήκε καλά».

Τι να περιμένουμε από τον Πανελευσινιακό φέτος; Περάσατε πολλά, αγχωθήκατε πολύ, υπήρξαν διάφορα και εξωαγωνιστικά ζητήματα που σας στενοχώρησαν, αλλά τέλος καλό όλα καλά...

«Από αίθουσα σε αίθουσα πηγαίναμε. Τέλος πάντων δικαιωθήκαμε. Η δικαιοσύνη στάθηκε στο ύψος της. Από εκεί και πέρα μπορούμε να έχουμε τους στόχους που θέλουμε. Εμείς δεν θέλουμε να κάνουμε πρωταθλητισμό. Θέλουμε να κάνουμε μία καλή παρουσία στη Β' Εθνική, να πάμε στη μέση της βαθμολογίας ένα, δύο τρία χρόνια και από εκεί και πέρα βλέπουμε. Στόχος μας είναι να μείνουμε κατηγορία, να βγάλουμε τρεις, τέσσερις πιτσιρικάδες καλούς που έχουμε, να κάνουν μία καλή καριέρα και από εκεί και πέρα όλα τα άλλα θα δούμε στην πορεία».

Last modified onΤρίτη, 11 Οκτώβριος 2016 12:03

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep