Ισοπαλία ψυχολογίας

Ο Πανελευσινιακός αναδείχτηκε ισόπαλος 2-2 με τις «ρεζέρβες» του Παναθηναϊκού.

Δυνατό φιλικό παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό έδωσε το απόγευμα της Κυριακής (09/10) στο Δημοτικό Στάδιο Ελευσίνας ο Πανελευσινιακός. Οι «σταχυοφόροι» δεν είχαν αντιμετωπίσει ξανά ομάδα από τη Super League κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας τους και το 2-2 είναι αποτέλεσμα που τους δίνει ψυχολογία παρότι οι «πράσινοι» έδωσαν χρόνο σε πολλές ρεζέρβες.

Στο 35' ο Παναθηναϊκός κέρδισε πέναλτι σε χέρι του Ρόκα, αλλά η εκτέλεση του Ρινάλντι ήταν πολύ κακή από την άσπρη βούλα. Λίγο πριν ολοκληρωθεί το πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι πήραν το προβάδισμα. Συγκεκριμένα, στο 45 ο Σταματάκης σέντραρε από δεξιά και ο Ταμπάκης με πλασέ άνοιξε το σκορ.

tab

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν καλύτερα στο δεύτερο 45λεπτο. Είχαν δοκάρι στο 50', όταν ο Αγριμάκης έσωσε την εστία του με απόκρουση σε προσπάθεια του Χατζηδημητρίου και στο 58' ήρθε η ισοφάριση. Ο Βιγιαφάνε έβγαλε την κάθετη και ο Ρινάλντι βρήκε δίχτυα. Πέντε λεπτά μετά ο δημιουργός του πρώτου γκολ σκόραρε για το 1-2.

Εκεί που όλα έδειχναν ότι ο Παναθηναϊκός θα έπαιρνε τη φιλική νίκη, η ομάδα της Ελευσίνας κέρδισε πέναλτι στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων και ενώ είχαν προηγηθεί τετ α τετ στο 88' και το 89', με τον Στεργιώτη να νικά τους Αγγελόπουλο, Πίσπα. Το πέναλτι κέρδισε ο Σαμπατάκος και το 2-2 διαμόρφωσε ο Ναούμ.

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ: Αγριμάκης, Κωνσταντινίδης, Ζέλιος, Τσούπρος, Καμπούρης, Αρβανίτης, Σιλιγαρδάκης, Ρόκας, Σταματάκης, Ταμπάκης, Κωστόπουλος. Έπαιξαν και οι: Στεργιώτης, Ναούμ, Γραικός, Αγγελούδης, Κασνέτση, Ιορδανίδης, Δημόπουλος, Μουντοκαλάκης, Μπρέμπος, Σαμπατάκος, Στόγιος.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Ο. Βλαχοδημος, Μολέδο, Σάμπα, Ιβανόφ, Μαρινάκης, Χουχούμης, Κουτρουμπης, Μπουζούκης, Βιγιαφάνιες, Ρινάλντι, Π. Βλαχοδήμος. Έπαιξαν και οι: Αγγελόπουλος, Χατζηγιοβάνης, Μαυρομάτης, Πίσπας, Παπανικολάου, Σερβιλάκης, Ξενόπουλος.

Last modified onΚυριακή, 09 Οκτώβριος 2016 21:07

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep