«Προπονητικό - πολυτέλεια» (ph+vid)

Το πρωί της Παρασκευής (07/10) τελέστηκε ο αγιασμός στο προπονητικό κέντρο του Αγροτικού Αστέρα.

Αγιασμός στο προπονητικό κέντρο του Αγροτικού Αστέρα τελέστηκε το πρωί της Παρασκευής (07/10) μετά το τέλος της προπόνησης. Το «παρών» έδωσε η διοίκηση με επικεφαλής τον Ηλία Θεοδωρίδη, ο οποίος δήλωσε: «Εύχομαι στα παιδιά και στους προπονητές υγεία και να φέρουν εις πέρας αυτή η χρονιά και κυρίως να πάμε καλά αγωνιστικά. Ξεκινάμε στο προπονητήριό μας και τα παιδιά είναι χαρούμενα. Θεωρώ ότι σε δύο, τρεις μήνες θα είναι έτοιμες και οι κτιριακές εγκαταστάσεις και όλα θα πάνε καλά».

Για την αναβολή έναρξης του πρωταθλήματος ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ είπε: «Είναι μπερδεμένη ιστορία. Έχουν αργήσει κατ' εμέ οι φορείς να ασχοληθούν με αυτό το θέμα. Αναμένουμε το συμβούλιο της Δευτέρας να δούμε πώς θα εξελιχθεί».

Ο τεχνικός, Νίκος Νεντίδης από την πλευρά του χαρακτήρισε πολυτέλεια το προπονητικό κέντρο και σημείωσε: «Όλοι πρέπει να σκεφτούμε πολύ σοβαρά την παρουσία μας εδώ για να μην απογοητεύσουμε τη διοίκηση, να ενθαρρύνουμε τον κύριο Θεοδωρίδη. Πρέπει να σεβαστούμε αυτό τον χώρο, που λίγες ομάδες έχουν την πολυτέλεια να διαθέτουν».

Στα αγωνιστικά, ο Τάι ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και μαζί με τον Δεινόπαπα, ο οποίος, επίσης, προπονήθηκε μόνος του, δεν θα αγωνιστούν στο φιλικό του Σαββάτου (08/10, 16:00) με τη Βέροια εκτός έδρας.

Δείτε φωτογραφίες και video από τον αγιασμό και την προπόνηση...

Media

Last modified onΠαρασκευή, 07 Οκτώβριος 2016 16:18

Image Gallery


Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep