Ανεβάζει στροφές ο Νάστος

Την άλλη βδομάδα σε φουλ ρυθμούς ο Νάστος – Γενική είσοδος 5 ευρώ με Πανθηραϊκό

Με προπόνηση στο ΒΑΚ συνεχίστηκε το πρωί της Τετάρτης (5/10) η προετοιμασία του ΟΦΗ. Ο Νίκος Νιόπλιας βλέπει τον Ανέστη Νάστο να ανεβάζει ρυθμούς. Πριν λίγο καιρό ο έμπειρος μέρος υπεβλήθη σε επέμβαση στους κοιλιακούς, αλλά ήδη έχει ξεκινήσει τρέξιμο και το ιατρικό επιτελείο εκτιμά πως την ερχόμενη εβδομάδα θα είναι σε θέση να μπει σε κανονικό πρόγραμμα.

Από την άλλη, το ατομικό τους πρόγραμμα, συνεχίσουν οι Δερμιτζάκης και Μπολάκης. Νέα προπόνηση για τον ΟΦΗ, θα γίνει την Πέμπτη (6/10) το πρωί στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο.

O διεθνής μεσοεπιθετικός του ΟΦΗ Ιμπαν Ράντι κλήθηκε ξανά στην Εθνική ομάδα της Ισημερινής Γουινέα και αναχώρησε ήδη, για παιχνίδι που θα δώσει στο Λίβανο στις 11 Οκτωβρίου. Η επιστροφή του στο Ηράκλειο, για να ενταχθεί και πάλι με τον ΟΦΗ, έχει προγραμματιστεί για τις 12 Οκτωβρίου.

Παράλληλα, η ΠΑΕ ΟΦΗ ανακοίνωσε πως θα ισχύσει γενική είσοδος 5 ευρώ φιλικό παιχνίδι με τον Πανθηραϊκό το Σάββατο (8/10, 18:00) στο Γεντί Κουλέ.

Οπως ανακοινώθηκε, θα ανοίξουν οι θύρες 2,3, 4,7,8,9 του γηπέδου του ΟΦΗ. Οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας της θύρας 1, θα μπουν στην θύρα 8. Οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας για τις θύρες 2,3 θα εισέλθουν στο γήπεδο από τη θύρα 7.

Last modified onΤετάρτη, 05 Οκτώβριος 2016 13:19

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep