Στην παλιά ΠΑΕ το «Δασυγένειο»

Η υπό εκκαθάριση ΠΑΕ Άρης έχει και πάλι στην κατοχή της το αθλητικό κέντρο στο Νέο Ρύσιο

Στην κατοχή της υπό εκκαθάρισης ΠΑΕ Άρης περιήλθε και πάλι το αθλητικό κέντρο της ομάδας στο Νέο Ρύσιο, καθώς το ΙΚΑ αποποιήθηκε την ιδιοκτησία του. Τη Δευτέρα (3/10) ο πρόεδρος της υπό εκκαθάρισης ΠΑΕ, Λάκης Κλεώπας, ενημερώθηκε πως το Ίδρυμα Κοινωνικών Ασφαλίσεων δεν προτίθεται να διατηρήσει στη κατοχή του το ακίνητο, στο οποίο είχε προχωρήσει σε κατάσχεση πριν από δύο χρόνια, καθώς αναμένεται να το θέσει και σε δεύτερο πλειστηριασμό το… 2017!

Ωστόσο, μπορεί να υπάρξει επίσπευση της διαδικασίας, αν κάποιος άλλος θιγόμενος, ο οποίος έχει λαμβάνειν από την Π.Α.Ε., θελήσει να ορίσει ημερομηνία νωρίτερα. Η τιμή εκκίνησης και στον δεύτερο πλειστηριασμό θα παραμείνει στα 600.000 ευρώ, ποσό που κρίνεται υψηλό. Γι’ αυτό άλλωστε και δεν έχουν προχωρήσει οι συζητήσεις με τον Θοδωρή Καρυπίδη, ο οποίος θα ήθελε να το αγοράσει, αλλά με μικρότερο κόστος.

Ο Λάκης Κλεώπας μίλησε στον Arena fm για το θέμα, λέγοντας: «Συνεχίζω τις επαφές με το ΙΚΑ. Αποποιήθηκαν του ακινήτου. Θα πρέπει να ξαναγίνει πλειστηριασμός όχι όμως μέσα στη χρονιά. Δε θα μπορούν να ξανακατεβάσουν το τίμημα, που είναι 600.000 ευρώ. Θα βρεθούμε με τον κύριο Καρυπίδη να δούμε τι θέλει κι αυτός και πως το βλέπει. Είχε και όλο αυτό τον καιρό το θέμα με την Ε.Ε.Α. και μπράβο του που λύθηκε. Πρέπει να βρούμε μια λύση.

Έρχονται διάφορες κλήσεις από χρέη, ξενοδοχεία, ποδοσφαιριστές. Αν δε θέλει να συνεχιστεί η εκκαθάριση να μας το πει να παραιτηθούμε. Έχουμε μια μεγάλη ευθύνη. Δεν γνωρίζω αν θα μας… πουλήσουν. Ελπίζω πως όχι. Δεν εξαρτάται από εμάς».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep