«Έτοιμοι στο πρωτάθλημα»

Πάθος για διάκριση και να ανέβει η ομάδα κατηγορία επικρατεί στον ΟΦΗ, σύμφωνα με τον Βασίλη Βαλλιάνο

Η καθυστέρηση έναρξης του πρωταθλήματος έχει κουράσει τους παίκτες του ΟΦΗ, αλλά τους δίνει την ευκαιρία να δεθούν σαν ομάδα, όπως τόνισε ο Βασίλης Βαλλιάνος. Ο 28χρονος αριστερός μπακ του ΟΦΗ μίλησε στην επίσημη σελίδα της ομάδας ofi1925.gr, για την σκληρή δουλειά στις προπονήσεις, αλλά και ισχυρό κίνητρο για την επαναφορά του ΟΦΗ στη Super League.

«Το πιο σημαντικό είναι ότι η ομάδα βελτιώνεται, από παιχνίδι σε παιχνίδι. Γίνεται σκληρή δουλειά στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο και αυτό πρέπει να το ξέρουν όλοι. Οι παίκτες και το τεχνικό τιμ δουλεύουμε καθημερινά πάρα πολύ για να τα καταφέρουμε», ανέφερε αρχικά.

Για το πιο σημαντικό στοιχείο του φετινού ο ΟΦΗ, ο Βαλλιάνος επισήμανε: «Το πάθος που έχουν όλα τα παιδιά για την διάκριση, είναι το στοιχείο, το οποίο για μένα είναι το πιο σημαντικό. Ολα τα παιδιά έχουν τεράστιο κίνητρο για να πρωταγωνιστήσει η ομάδα και να ανέβει κατηγορία».

Για το γεγονός ότι το πρωτάθλημα της Football League καθυστερεί να ξεκινήσει, ο ίδιος σχολίασε: «Είναι κακό ότι δεν ξεκινάει το πρωτάθλημα, αλλά από την άλλη, δενόμαστε σαν ομάδα, όλο και πιο πολύ, γιατί είναι πολλά τα νέα πρόσωπα».

Για τα πολλά φιλικά που έχει δώσει ο ΟΦΗ, είπε: «Σίγουρα είναι κάτι που δεν το περιμέναμε. Ομως πρέπει να ανταπεξέλθουμε και να είμαστε έτοιμοι στο πρωτάθλημα, όταν έρθει αυτό. Είμαι σίγουρος για αυτό, γιατί δουλεύουμε πολύ. Θα είμαστε πανέτοιμοι».

Για την δική του παρουσία, τόνισε: «Είμαι καλά, είμαι υγιής. Είμαι πάντα στην διάθεση του προπονητή, να δώσω το 100%. Εγώ αυτό που έχω να κάνω, είναι να είμαι ετοιμοπόλεμος. Για μένα, σημασία έχει να κερδίζει η ομάδα».

Λίγα λόγια για τον Βασίλη Βαλλιάνο

Ο Βασίλης Βαλλιάνος, ήρθε στον ΟΦΗ αυτό το καλοκαίρι. Τα τελευταία δυο χρόνια αγωνίστηκε στην Α’ Κύπρου, όπου είχε 60 συμμετοχές με την Ένωση Παραλιμνίου. Έχει συνεργαστεί ξανά στο παρελθόν με το Νίκο Νιόπλια, καθώς ήταν μέλος της Εθνικής U-19, όταν σε αυτήν ήταν προπονητής ο σημερινός προπονητής του ΟΦΗ.

Ο Βασίλης Βαλλιάνος γεννήθηκε στις 11/9/1988 στο Αγρίνιο. Ξεκίνησε την καριέρα του στην Κ20 της ΑΕΚ. Έπαιξε ακόμη στην Παναχαϊκή (Β’ και Γ’ Εθνική), στην Σεν Πάουλι και την Λούμπεν (Γερμανία), τον ΑΟ Χανιά (Football league) και την Ένωση Παραλιμνίου στην Κύπρο.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep