Δίωξη για τη μετοχική σύνθεση

Ο Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου άσκησε πειθαρχική δίωξη κατά της ΠΑΕ Πανελευσινιακός για τη μετοχική της σύνθεση.

Η Ζάκυνθος είχε κάνει καταγγελία στον αθλητικό δικαστή ανήμερα της επικύρωσης της βαθμολογίας της Football League, λόγω της μετοχικής σύνθεσης της ΠΑΕ Πανελευσινιακός, εκτιμώντας ότι συντρέχει παράβαση. Η υπόθεση είχε πάει στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού και εν τέλει ασκήθηκε δίωξη από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα. Έτσι, η υπόθεση θα εκδικαστεί από το πρωτοβάθμιο μονομελές πειθαρχικό όργανο της διοργανώτριας.

Τη Δευτέρα (3/10) ανακοινώθηκε ότι Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου άσκησε δίωξη σε βάρος της ομάδας της Δυτικής Αττικής, η οποία πλέον θα πρέπει να απολογηθεί. Όπως ανακοινώθηκε: «Σας ενημερώνουμε ότι ο υπεύθυνος άσκησης δίωξης ποδοσφαιρικών αδικημάτων κ. Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου άσκησε δίωξη σε βάρος της ΠΑΕ ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ Α.Ο 1931, νόμιμα εκπροσωπούμενης, για πράξεις που προβλέπονται και τιμωρούνται από τις διατάξεις των άρθρων 1, 2 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ σε συνδυασμό με άρθρο 69 παρ.8,12 Ν.2725/1999».

Φιλικό με Παναθηναϊκό 

Αντιμέτωπος με τον Παναθηναϊκό θα τεθεί ο Πανελευσινιακός την Κυριακή (9/10, 19.00), στην Ελευσίνα, σε φιλικό παιχνίδι. Οι «σταχυοφόροι» ήρθαν σε επαφή με τους «πράσινους» και θα δώσουν ένα πολύ δυνατό τεστ στο πλαίσιο της προετοιμασίας.

Last modified onΔευτέρα, 03 Οκτώβριος 2016 17:56

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep