«Να απολαύσουμε τα ματς»

Να απολαύσει τα ματς με ΠΑΟΚ και ΑΕΛ για το Κύπελλο θέλει ο Πανελευσινιακός

Σε δύσκολο όμιλο κληρώθηκε ο Πανελευσινιακός στο Κύπελλο, καθώς θα αντιμετωπίσει τους ΠΑΟΚ, ΑΕΛ και Τρίκαλα. Ο αντιπρόεδρος των «σταχυοφόρων» επισήμανε πως ξεκάθαρα φαβορί για την πρόκριση στην επόμενη φάση είναι οι ομάδες της Super League.

«Φαβορί του ομίλου ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΛ. Εμείς θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο και σίγουρα θέλουμε να απολαύσουμε δύο ματς με δύο μεγάλα ονόματα του ελληνικού ποδοσφαίρου», ανέφερε.

Λίγο πριν ξεκινήσει η διαδικασία της κλήρωσης, έγινε αναφορά στη δικαστική διαμάχη του Πανελευσινιακού με τη Ζάκυνθο, όπου επικράτησε ένταση. Ο Δημόπουλος στη συνέχεια σχολίασε: «Αυτό το θέμα έχει τραβήξει πολύ. Τέσσερις μήνες είμαστε στα δικαστήρια. Εμείς που δεν ξέραμε τι θα πει ΕΠΟ, και είμαστε εδώ τέσσερις μήνες. ¨Εχουμε χαλάσει τόσα λεφτά. Έχουμε φτιάξει την ομάδα μας, έχουμε κάνει προετοιμασία. Έχουμε κερδίσει τα δύο δικαστήρια στην Εφέσεων, κι έρχεται αυτή τη στιγμή και πάμε στο Διαιτητικό.  Και πάμε τώρα σε αυτό που μπορεί να καθορίσει την τύχη μας. Εγώ σαν Χρήστος Δημόπουλος και σαν ΔΣ της ΠΑΕ Πανελευσινιακός ότι η ομάδα θα είναι στη Β’ Εθνική. δεν υπάρχει περίπτωση να πέσει ο Πανελευσινιακός και να μείνει η Ζάκυνθος. Κι όπως είπε και ο κ. Παλαιολόγος, δεν μπορεί εμείς που έχουμε κάνει μεταγραφές και έχουμε δαπανήσει λεφτά να πέσουμε και να μείνει η Ζάκυνθος που έχει έναν παίκτη».

Last modified onΠέμπτη, 29 Σεπτέμβριος 2016 12:15

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep