«Εντολοδόχος ο Σφακιανάκης»

Ο Βαγγέλης Χατζηιωάννου εξέφρασε διαφωνίες στον τρόπο διοίκησης του Στέλιου Σφακιανάκη.

Στην 4μελή επιτροπή, η οποία μαζί με τον Στέλιο Σφακιανάκη θα κάνει επαφές με τους θεσμικούς φορείς και τους χορηγούς βρίσκεται ο Βαγγέλης Χατζηιωάννου. Ο νομικός που εκπροσωπεί τον Αγροτικό Αστέρα μίλησε στον Arena Fm και εξέφρασε πολλές διαφωνίες για τον τρόπο διοίκησης του προέδρου της διοργανώτριας, ενώ τον χαρακτήρισε εντολοδόχο... 

Μεταξύ άλλων ο Χατζηιωάννου ανέφερε:

«Πολλά τα προβλήματα στη Β’ Εθνική. Τον κύριο Σφακιανάκη τον σέβομαι και τον εκτιμώ, αλλά έχω πολλές διαφωνίες για τον τρόπο διοίκησής του. Πέρα από γενικές συνεντεύξεις δεν έχει κάνει απολύτως τίποτα. Απόφαση ομόφωνη στη συνεδρίαση είναι να μην ξεκινήσει το πρωτάθλημα και η επ’ αορίστου αναβολή αν δε λυθούν τα σοβαρά προβλήματα που δεν μπόρεσε να λύσει ο κύριος Σφακιανάκης. Αν άρχιζε τώρα οι ομάδες δεν έχουν ούτε ένα ευρώ. Πέρσι είχαμε 5 εκατομμύρια ευρώ υπογεγραμμένα».

Ακολούθως ο Χατζηιωάννου έδειξε ότι είναι υπέρ των απολύσεων στη διοργανώτρια και τόνισε ότι αυτή θα μπορούσε να λειτουργήσει με τους μισούς υπαλλήλους. Όπως είπε: «Έχει 24 υπαλλήλους η Football League, ενώ θα μπορούσε να λειτουργήσει με 10. Απέτυχε να βρει έσοδα. 65 μέρες θητεία ο κύριος Σφακιανάκης και δεν έχει πάει στον κύριο Κοντονή. Εμείς σαν επιτροπή θα κάνουμε άμεση επαφή με τον Υπουργό για το θέμα της ηλεκτρονικής παρακολούθησης».

Για τη βράβευση Γκιρτζίκη με την οποία είχε διαφωνήσει ανοικτά, είπε«Δεν είχε εντολή από το συμβούλιο να τιμήσει τον κύριο Γκιρτζίκη. Μόνος του πήρε την απόφαση. Επίσης είχε παραστεί στην εκλογή του αντικαταστάτη του Γκιρτζίκη. Είναι εντολοδόχος. Πήγε ως Σφακιανάκης, ατομικά.; Σαν Football League πρέπει να αποφασίσουν οι ομάδες».

Σε ό,τι αφορά στην έναρξη του πρωταθλήματος και τα τηλεοπτικά«Στην καλύτερη θα αρχίσει 5-10 Οκτωβρίου το πρωτάθλημα. Ο ΟΤΕ ξεκαθάρισε ότι δεν τον ενδιαφέρει. Η Nova και η ΕΡΤ είναι οι δύο περιπτώσεις».

Και πρόσθεσε σχετικά με τον Άρη, ο οποίος ανακοίνωσε πως ανανέωσε τη συνεργασία του με στοιχηματική εταιρεία που θα είναι και μέγας χορηγός«Χθες εμφανίστηκε ο Άρης στο συμβούλιο και υπάρχει δυσαρέσκεια από τις υπόλοιπες ομάδες γιατί λειτουργεί μεμονωμένα στα τηλεοπτικά και τις χορηγίες. Δεν μπορεί ο Άρης να μιλάει μόνος με τη Nova. Υπάρχει κεντρική διαχείριση».

Last modified onΤετάρτη, 21 Σεπτέμβριος 2016 14:33

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep