«Δεν μπορεί να αποφασίζει ο Πλατανιάς»

Επίθεση στην διοίκηση του Πλατανιά και τον Δήμο Χανίων εξαπέλυσε ο Δημήτρης Βιριράκης για το γήπεδο των Περιβολίων

Για το απίστευτο μπέρδεμα της έδρας του φιλικού αγώνα του ΑΟΧ με τον Κισσαμικό μίλησε ο Δημήτρης Βιριράκης στον Sportfmxania, εξηγώντας τι συνέβη με τη συνεχή αλλαγή στην έδρα του αγώνα, φωτογραφίζοντας τους παράγοντες του Πλατανιά ως υπεύθυνους για την τελευταία αλλαγή. Ο μέτοχος του ΑΟΧ δεσμεύτηκε να μιλήσει με πρόσωπα και αποδείξεις, ενώ επισήμανε πως θα γίνει συμβολική διαμαρτυρία έξω από το γήπεδο των Περιβολίων το Σάββατο (17/9), πριν το ματς του Πλατανιά με τον Λεβαδειακό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Βιριράκη:

«Σήμερα ώρα δέκα το πρωί μαζί με τον προπονητή Δρακόπουλο συναντηθήκαμε με τον δήμαρχο Χανίων κ Βάμβουκα, ζητώντας του να εγκρίνει την διεξαγωγή του σημερινού φιλικού με τον Κισσαμικό στα Περιβόλια. Ο δήμαρχος δέχθηκε το αίτημα μας και βγήκαν οι σχετικές ανακοινώσει, να έλθει ο κόσμος στα Περβόλια στις 17.15. Έγγραφο αίτημα (φαξ) είχαμε στείλει από την Δευτέρα, ασχέτως αν το αίτημα είχε κολλήσει στο πρωτόκολλο του Δήμου Χανίων. Παρόμοια αιτήματα στείλαμε σε ΕΠΟ και Περιφέρεια Κρήτης και είχαμε αμέσως θετικές απαντήσεις.

Στις 13.30 σήμερα, ο δήμαρχος Χανίων μου τηλεφώνησε και με παρακάλεσε να γίνει το φιλικό άλλη ημερομηνία γιατί υπηρεσιακοί παράγοντες και ο Πλατανιάς δεν εγκρίνουν να δοθεί προς χρήση το γήπεδο για το φιλικό γιατί… ήταν πολύ ποτισμένο.

Είχε προηγηθεί τηλεφώνημα του υπαλλήλου του γηπέδου Νίκου Κατσιγιαννάκη προς εμένα, που μου έλεγε τα ίδια (για το ποτισμένο χόρτο κλπ). Αυτά συνέβησαν και μερικά άλλα που προς το παρόν δεν δημοσιεύονται. Τελικά, στα δυο δημόσια γήπεδα των Περιβολίων και του Μάλεμε κουμάντο κάνει ο Πλατανιας με την ανοχή των δημάρχων. Δεν θα μείνει αυτό έτσι.

Η ομάδα μας σήμερα ώρα 15.30 θα πάει στα Περβόλια (έτσι έχει κανονιστεί από το πρωί). Θα φωτογραφηθούμε έξω από το γήπεδο και μετά θα πάμε στην Μοναχή Ελιά για τον αγώνα. Ας έλθουν και οι φίλαθλοι μας μαζί, στην αναμνηστική φωτογραφία που θα βγει. Και μια ωραία σκέψη είναι να ξανά μαζευτούμε έξω από τα Περιβόλια το Σάββατο, λίγο πριν τον αγώνα του Πλατανιά, για μια συμβολική διαμαρτυρία και ένα χειροκρότημα στην διοίκηση του Πλατανιά και τους τοπικούς άρχοντες, για την ωραία συμπεριφορά τους. Λυπάμαι γιατί το σημερινό ματς με τον Κισσαμικό στα Περβόλια θα ήταν μια ωραία ποδοσφαιρική γιορτή, που μερικοί δεν θέλανε να γίνει. Τα ονόματα τους (και των υπηρεσιακών παραγόντων του Δήμου Χανίων) σύντομα θα βγούνε στην σέντρα....! Δεν έχουμε καταλάβει ότι τους πληρώνουν οι Χανιώτες δημότες!».

Last modified onΤετάρτη, 14 Σεπτέμβριος 2016 14:58

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep