Απαντά ο Καβενάγκι

Την απάντηση του Φερνάντο Καβενάγκι περιμένουν στον Άρη – Εναλλακτική ο Φακούντο Πάρα

Εντός της Τετάρτης (7/9) αναμένεται να ξεκαθαρίσει η υπόθεση του Φερνάντο Καβενάγκι στον Άρη, με τον Αργεντινό επιθετικό να δίνει την απάντησή του. Οι «κίτρινοι» έχουν καταθέσει μια δελεαστική πρόταση στον 32χρονο άσο, ωστόσο δεν είναι οι μόνοι που ενδιαφέρονται για την απόκτησή του. Ο Καβενάγκι αναμένεται να εξετάσει όλες τις παραμέτρους για το μέλλον του και να αποφασίσει που θα συνεχίσει την καριέρα του.

Στον Άρη είναι συγκρατημένα αισιόδοξοι, ενώ έχουν κάνει και την έρευνά τους για την πορεία της αποθεραπείας του Αργεντινού, ο οποίος υποβλήθηκε σε επέμβαση στους χιαστούς τον περασμένο Ιανουάριο. Η αποθεραπεία του θα ολοκληρωθεί στο τέλος του μήνα και στη συνέχεια θα είναι ετοιμοπόλεμος.

Σε περίπτωση όμως που ο Καβενάγκι απαντήσει αρνητικά, στον Άρη εξετάζουν την περίπτωση του Φακούντο Πάρα. Ο Αργεντινός φορ, με θητεία σε ΑΕΛ και Αστέρα Τρίπολης, έμεινε ελεύθερος από την Ατλέτικο Ραφαέλα και αρέσει στους «κίτρινους». Στον Άρη είναι έτοιμοι να ξεκινήσουν άμεσα τις επαφές μαζί του, μιας και τα περιθώρια μεταγραφής είναι πολύ στενά.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep