«Προσεύχομαι για την άνοδο»

Ο Μπάμπης Τεννές αναφέρθηκε στις μεταγραφικές εκκρεμότητες της Λαμίας.

Συνέντευξη στον τηλεοπτικό σταθμό STAR Κεντρικής Ελλάδας έδωσε ο Μπάμπης Τεννές και μεταξύ άλλων μμίλησε για τις εκκρεμότητες στα μεταγραφικά. Όπως τόνισε, προέχει η απόκτηση αμυντικού, όμως αν προκύψει και κάποια άλλη περίπτωση οι «κυανόλευκοι δεν θα πουν όχι. Το flnews σας παρουσιάζει αποσπάσματα των δηλώσεών του...

-«Μετά την πρώτη συνεργασία που είχαμε με τον κύριο Παπαϊωάννου πριν 2,5 χρόνια, η οποία δεν τελείωσε με τον καλύτερο τρόπο, αναπτύχθηκε μία σχέση φιλίας. Είχαμε επικοινωνία. Έχει όραμα και πάθος για την άνοδο, δεν βλέπει τίποτε άλλο. Αυτό με οδήγησε να δεχτώ και να βοηθήσω».

-«Με ξάφνιασε ευχάριστα η παρουσία τόσου κόσμου στην πρώτη προπόνηση. Είχαμε θετική ενέργεια και ενθουσιασμό. Είναι αμοιβαία τα αισθήματα».
αρχικά στήριξη. Δεν υπάρχει όρος «μεγάλη ομάδα» όταν ακολουθούν 100-200 άτομα. Ο κόσμος δίνει ξεχωριστή δυναμική. Ο πολύς κόσμος δημιουργεί αίσθημα ασφάλειας και όσον αφορά στην αντιμετώπιση της διαιτησίας. Δίνει έξτρα κίνητρο και στους ποδοσφαιριστές».

-«Ποτέ δεν έκριναν πρωταθλήματα ή ανόδους ένα ή δύο άτυχα αποτελέσματα. 34 αγωνιστικές είναι ένας μαραθώνιος. Πρέπει να είμαστε συνέχεια σε εγρήγορση»

-«Το οικονομικό πρόβλημα είναι μεγάλο στη Football League. Ευτυχώς εμείς δεν έχουμε τέτοιο πρόβλημα. Τα φαβορί θα πρέπει να το δείξουν στο γήπεδο. Εμείς σεβόμαστε τον κάθε αντίπαλο, δεν φοβόμαστε. Πιστεύουμε στις δυνατότητές μας. Δεν ξέρεις ποτέ τι συνθήκες θα δημιουργηθούν από Κυριακή σε Κυριακή. Πέντε ομάδες θα έχουν τον πρώτο λόγο, αλλά όποιος δεν δείξει την απαιτούμενη σοβαρότητα θα το πληρώσει».

-«Πέρυσι η Λαμία δεν είχε τη δυνατότητα να κάνει το κάτι παραπάνω. Την πρώτη χρονιά που ήμουν είχαμε χρυσή ευκαιρία να προσπαθήσουμς ως το τέλος. Ελπίζουμε φέτος, ό,τι δεν μας έδωσε τότε, να μας το δώσει».

-«Η Λαμία έχει την οικονομική δυνατότητα της διοίκησης, τη δυναμική και τη δίψα του κόσμου. Ο κόσμος έχει το ίδιο πάθος με τη διοίκηση. Το τρίτο στοιχείο είναι οι εγκαταστάσεις που σου δίνουν την άνεση να κάνεις τη δουλειά σου. Σε σχέση με την πρώτη θητεία μου τα πράγματα είναι πολύ βελτιωμένα».

-«Η προσπάθειά μας είναι να κάνουμε μία ακόμα προσθήκη, δεν το κρύβουμε. Ψάχνουμε αμυντικό, αλλά αν μας προκύψει και μία πολύ καλή περίπτωση, τότε ένας καλός χωράει εκεί που υπάρχει ένας εξίσου καλός».

-«Φέτος κάναμε δύο επαγγελματίες από την Κ20. Ίσως στο μέλλον η Λαμία σε ποσοστό 60-70% να έχει παίκτες από την περιοχή».

-«Τις αρνητικές στιγμές τις έχω διαγράψει. Από τις πιο χαρούμενες είναι οι άνοδοι με Ιάλυσο, Παναιτωλικό, Καλλονή»

-«Ευχαριστούμε τον κόσμο για τις ώρες που μας αφιερώνει και θα προσπαθήσουμε να τον κάνουμε να περάσει ευχάριστα στο γήπεδο, αλλά και να φύγει χαρούμενος»

-«Είναι κάτι που θέλω πολύ και προσεύχομαι η άνοδος. Σίγουρα θα υπάρξουν δυσκολίες, αλλά ελπίζω τα πράγματα να πάνε όπως τα σχεδιάζουμε. Να δώσουμε χαρά στον κόσμο. Αν ανεβούμε θα δείτε ότι η Λαμία θα είναι μία άλλη πόλη».

Last modified onΔευτέρα, 05 Σεπτέμβριος 2016 16:32

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep