Νάστος: «Είμαστε ΟΦΗ»

Κατά τον Ανέστη Νάστο τα ονόματα δεν παίζουν σημασία.

Στην πρώτη γραμμή των διακριθέντων στη φιλκή νίκη του ΟΦΗ επι της Καλλονής, στο Γεντί Κουλέ (2-0), ήταν ο Ανέστης Νάστος. Ο μέσος του ΟΦΗ, στις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι, ανέφερε: «Ηταν ένα δυνατό τεστ για μας. Ηταν ένα παιχνίδι, όπως αυτά που θα αντιμετωπίσουμε φέτος στην Β' Εθνική. Ανταποκριθήκαμε πολύ καλά και στο πρώτο, αλλά και στο δεύτερο ημίχρονο. Δουλεύουμε πολύ και η ομάδα, μέρα με τη μέρα γίνεται καλύτερη».

Για τα φαβορί της Football League, ο Ανέστης Νάστος, ανέφερε πως «ο καθρέπτης όλων είναι το γήπεδο. Δεν παίζουν σημασία τα ονόματα. Ο Αρης και ο Απόλλων έχουν φτιάξει καλές ομάδες, αλλά και εμείς είμαστε ΟΦΗ».

Από τη μεριά του ο Νίκολα Μίκιτς ξεπέρασε τον τραυματισμό του και ο Νίκος Νιόπλιας του έδωσε πάνω απο ένα ημίχρονο (αντικατέστησε στο 37' τον Κομεσίδη που τραυματίστηκε), χρόνο συμμετοχής. Ο Σέρβος δεξιός μπακ δήλωσε: «Είχα ένα τραυματισμό και είχα μείνει πίσω. Δεν είχα πολλές δυνάμεις. Τώρα είμαι καλύτερα και έδωσα ότι μπορούσα».

Για το παιχνίδι ανέφερε: «Κάναμε πολύ καλό παιχνίδι. Το ελέγξαμε απο την αρχή μέχρι το τέλος. Βάλαμε δυο γκολ, κρατήσαμε το μηδέν πίσω, που είναι πολύ σημαντικό. Συνεχίζυμε τα φιλικά και θα είμαστε ακόμα πιο έτοιμοι σαν ομάδα, όταν αρχίσουν τα επίσημα παιχνίδια».

Last modified onΚυριακή, 04 Σεπτέμβριος 2016 18:20

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep