Έλαμψε στα Πηγάδια

Εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησε στα Πηγάδια κόντρα στη Ξάνθη ο Αγροτικός Αστέρας, παρά το τελικό 1-1

Χωρίς νικητή (1-1), αλλά με τον Αγροτικό Αστέρα να κερδίζει τις εντυπώσεις, έληξε το παιχνίδι με την Ξάνθη. Το φιλικό είχε φιλανθρωπικό χαρακτήρα καθώς η διοίκηση της ακριτικής ΠΑΕ αποφάσισε να δοθούν τα έσοδα από τα εισιτήρια στην ενίσχυση του νεαρού ποδοσφαιριστή της Ζακύνθου, Λεωνίδα Κουτσούκη, που αντιμετωπίζει πρόβλημα με την υγεία του

Το παιχνίδι ήταν ανοιχτό και είχε αρκετές φάσεις, με τον Αγροτικό να σημαδεύει δυο φορές το δοκάρι. Στο 20’ ο Φελίπε από κοντά έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι. Στο 34’ ο Μελισσόπουλος με προβολή όμως έκανε το 1-0 για τους γηπεδούχους. Στο 63’ ο Τεγούσης με απευθείας χτύπημα φάουλ από πλάγια θέση ισοφάρισε για τον Αγροτικό Αστέρα κάνοντας το 1-1. Η πίεση των φιλοξενούμενων ήταν μεγάλη και στο 81’ ο Μπάρι είχε νέο δοκάρι, ενώ χάθηκαν κι άλλες ευκαιρίες.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Βαγγέλης Κιοτζένης (Χατζημωυσιάδης – Κούλα Χουσεΐν).

ΞΑΝΘΗ (Λουτσέσκου): Ζαρόπουλος (66’ Δεμένικος), Κολλαράς (30’ Παπάζογλου), Λισγάρας, Σβάρνας (66’ Μελιόπουλος), Χατζητερζόγλου, Παπαγεωργίου, Λουσέρο (86’ Παπαδόπουλος), Σολτάνι (86’ Ζουμπουλίδης), Μελισσόπουλος (82’ Καπτέλι), Κώστας (77’ Σουλεϊμάν Οκάν), Γιουνές.

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Νεντίδης): Γιακουμής, Φελίπε, Γκοτοβός, Κυριακίδης, Ουνγιαλίδης, Κουκολής, Τεγούσης, Χατζής, Τριανταφυλλάκος, Δεινόπαπας, Γκέκας. Έπαιξαν και οι: Γιακουμής, Αργυρίου, Βαφέας, Μπουτζίκκος, Έππας, Μπάρι, Γκέσιος, Παπαδημητρίου, Πάλλας.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep