Νίκη... φιλανθρωπικού σκοπού

Ενισχύει και ο Πανελευσινιακός τον Λεωνίδα Κουτσούκη. Νίκη κόντρα στην Ερμιονίδα και... Σαμπατάκος

Την πρώτη του εντός έδρας νίκη (1-0) σε φιλικό παιχνίδι σημείωσε ο Πανελευσινιακός το Σάββατο (03/09) το απόγευμα απέναντι στην Ερμιονίδα. Οι «σταχυοφόροι» δεν έπιασαν καλή απόδοση στο πρώτο ημίχρονο, οπότε χρησιμοποιήθηκαν όσοι δεν έχουν μεγάλο χρόνο συμμετοχής, ενώ στο δεύτερο έδειξαν καλύτερη εικόνα.

Σημειώνεται ότι η ομάδα της δυτικής Αττικής έδειξε το ανθρώπινό της πρόσωπο και οι πληροφορίες του flnews αναφέρουν ότι σε συνεννόηση με την ΕΠΟ τα έξοδα των διαιτητών θα δοθούν για την ενίσχυση του νεαρού ποδοσφαιριστή της Ζακύνθου, Λεωνίδα Κουτσούκη που αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας.

Κλείνει Σαμπατάκο

Ο τεχνικός, Θανάδης Δημόπουλος ξεκίνησε στο ματς ποδοσφαιριστές που δεν έχουν μεγάλο χρόνο συμμετοχής ως τώρα. Μάλιστα, βασικός ήταν ο νεοαποκτηθείς, Μιχάλης Αγριμάκης, όπως και ο Χάρης Σιλιγαρδάκης. Στο δεύτερο ημίχρονο και μετά τις αλλαγές που έγινανα, οι «σταχυοφόροι» ανέβασαν την απόδοσή τους και τελικά έφτασαν στο 1-0 με γκολ του Στάθη Ρόκα (60').

Σύμφωνα με πληροφορίες του flnews, με την ομάδα της δυτικής Αττικής αγωνίστηκε και ο 24χρονος επιθετικός, Γιώργος Σαμπατάκος που έμεινε ελεύθερος από την Παναχαϊκή και την περσινή σεζόν είχε 16 συμμετοχές και 3 γκολ.

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ: Αγριμάκης, Γραικός, Τσούπρος, Κορομηλάς, Ζέλιος, Κοτσόκολος, Ναούμ, Σιλιγαρδάκης, Πούρνος, Παλιάτσιος, Μπρέμπος. Έπαιξαν και οι: Μουντοκαλάκης, Κωστόπουλος, Ταμπάκης, Δημόπουλος, Ρόκας, Αρβανίτης, Κασνέτση, Τσίγκρος, Ιορδανίδης, Κωνσταντινίδης, Παλαιολόγος, Σαμπατάκος, Κοτσαρίδης.

ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ: Πονηρός, Παναγιώτου, Σαμαράς, Τζιέρης, Νότης, Κιοσσές, Σκεντεράι, Παπαϊωάννου, Σχοινάς, Αποστολίδης, Τριμπόνιας. Πάγκος: Στεφανίδης, Δουρμούσης, Μπούρας, Παλαιοπάνος, Χατζηαποστόλου, Σελμανάι, Καραλής, Διαμαντής, Καραπάνος, Μερτύρης, Ρόβας.

Last modified onΚυριακή, 04 Σεπτέμβριος 2016 01:22

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep