Επαγγελματίας ο Παπαδόπουλος

Στην πρώτη ομάδα του Πανθρακικού προωθήθηκε ο 18χρονος Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος

Επαγγελματικό συμβόλαιο υπέγραψε στον Πανθρακικό ο Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος, ο οποίος προέρχεται από τα τμήματα υποδομής. Ο 18χρονος τερματοφύλακας ξεκίνησε την καριέρα του από την ακαδημία Θράκη Φερών και στη συνέχεια αγωνίστηκε στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης. Επόμενος σταθμός του ήταν η σχολή ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού στην Αλεξανδρούπολη και το 2014 εντάχθηκε στα τμήματα υποδομής του Πανθρακικού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Πανθρακικός βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Κωνσταντίνο Παπαδόπουλο, ο οποίος προέρχεται από τα τμήματα υποδομής της ομάδας μας.

Ο Κωνσταντίνος γεννήθηκε στις Φέρες του Νομού Έβρου στις 30 Οκτωβρίου 1998 κι αγωνίζεται στη θέση του τερματοφύλακα. Άρχισε την ποδοσφαιρική του διαδρομή από την ακαδημία Θράκη Φερών (2006-2008) και στη συνέχεια έπαιξε για μία τριετία (2008-2011) στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης, προτού ενταχθεί στη σχολή ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού στην Αλεξανδρούπολη. Το καλοκαίρι του 2014 αποκτήθηκε από τον Πανθρακικό κι ενίσχυσε, αρχικά, το τμήμα Κ17 της ομάδας μας, ενώ πέρυσι αγωνίστηκε στο τμήμα Κ20, συμμετέχοντας στο αντίστοιχο, βάσει ηλικίας, πρωτάθλημα της Super League».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep