«Έκλεισε» Καράμπελα, Μπαντιμπαγκά

Οριστικοποιούνται οι μεταγραφές των Νίκου Καράμπελα και Ζίγκι Μπαντιμπαγκά στον Άρη

Πυρετός επικρατεί στον Άρη, καθώς την τελευταία μέρα της μεταγραφικής περιόδου προσπαθεί να κάνει κινήσεις ουσίας. Το βράδυ της Τρίτης (30/8) υπήρξε επαφή και προφορική συμφωνία με τον Νίκο Καράμπελα, αλλά και συζητήσεις με την Ομόνοια για τον Ζίγκι Μπαντιμπαγκά.

Ο 32χρονος αμυντικός, που παίζει και ως αριστερός μπακ και ως στόπερ, είναι έτοιμος να επιστρέψει στο «Κλεάνθης Βικελίδης» μετά από επτά χρόνια, πέντε εκ των οποίων τα πέρασε στην Ισπανία στις Λεβάντε και Βαγιαδολίδ. Ο Άρης ήρθε σε συμφωνία μαζί του για τριετές συμβόλαιο και απομένουν οι ιατρικές εξετάσεις και οι τελικές λεπτομέρειες πριν τις υπογραφές. Ο Καράμπελας έχει αγωνιστεί ακόμα σε Πανηλειακό και ΑΕΚ.

Παράλληλα, οι «κίτρινοι» βρίσκονται κοντά και στην απόκτηση του Μπαντιμπαγκά, ο οποίος ανήκει στην Ομόνοια. Ο Βέλγος μέσος, που έχει αγωνιστεί σε Εργοτέλη και Αστέρα Τρίπολης, τα έχει βρει με τον Άρη και εντός της ημέρας αναμένεται να πάρει η συμφωνία επίσημο χαρακτήρα.

Τέλος, η περίπτωση του Στάθη Ταυλαρίδη συνεχίζει να απασχολεί τον Άρη, κι αν τελικά μείνει ελεύθερος εντός της ημέρας από τον Παναθηναϊκό, θα γίνει προσπάθεια να αποκτηθεί.

Last modified onΤετάρτη, 31 Αύγουστος 2016 15:49

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep