Ξεκαθαρίζει του Βύντρα

Τα λέει με Βύντρα ο Καρυπίδης – Επιστροφή Δέλλιου στον Άρη

Επαφή με τον Λουκά Βύντρα αναμένεται αν έχει τη Δευτέρα (29/8) ο Άρης, προκειμένου να συζητήσουν το ενδεχόμενο συνεργασίας. Οι «κίτρινοι» θέλουν να αποκτήσουν άμεσα έναν αμυντικό και ο 35χρονος άσος μοιάζει ιδανική περίπτωση, με τον Νίκο Αναστόπουλο να έχει δώσει την έγκρισή του. Από την άλλη, ο Βύντρα έμεινε ελεύθερος από την Χάποελ Τελ Αβίβ και αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Το θέμα το έχει αναλάβει προσωπικά ο Θοδωρής Καρυπίδης, ο οποίος προσπαθεί να πείσει τον διεθνή αμυντικό να μετακομίσει στη Θεσσαλονίκη και να ρίξει κάπως τις οικονομικές του απαιτήσεις. Επειδή δεν υπάρχει χρόνος για τον Άρη, η επαφή της Δευτέρας αναμένεται να είναι καθοριστική για την εξέλιξη της υπόθεσης.

Παράλληλα, στην οικογένεια του Άρη ετοιμάζεται να επιστρέψει ο Αλέξης Δέλλιος. Ο πρώην γκολκίπερ των «κίτρινων» αναμένεται να αναλάβει πόστο στο τεχνικό επιτελείο της Κ19 και Κ17, αναλαμβάνοντας την εκγύμναση των τερματοφυλάκων. Ο Δέλλιος αγωνίστηκε στον Άρη την επταετία 1998-2005, προσφέροντας σημαντικά και πλέον είναι κοντά στο να αναλάβει νέα θέση στην ομάδα.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep