«Μία ακόμα μεταγραφή»

Παράθυρο προσθήκης στη Λαμία άφησε ο Τεννές. Βάντερσον: «Έτοιμοι για τον πόλεμο».

Ο προπονητής της Λαμίας, Μπάμπης Τεννές δεν στάθηκε στο αποτέλεσμα και τη νίκη (1-0) σε βάρος του ΑΟ Τρίκαλα στο φιλικό του Σαββάτου (27/08). Τόνισε ότι αυτό που προέχει είναι να «δέσει«» η ομάδα του και υπογράμμισε ότι θα γίνει μία ακόμα προσθήκη έως τις 9 Σεπτέμβρίου. Ο νεοαοποκτηθείς Βάντερσον που είδε το ματς από την εξέδρα δήλωσε από την πλευρά του χαρούμενος που θα συνεργαστεί ξανά με τον προπονητή της ομάδας της Φθιώτιδας και τόνισε ότι η Λαμία θα είναι έτοιμη για τον... πόλεμο.

Ο Τεννές ανέφερε:
«Ήταν πολύ ευχάριστο φιλικό. O κόσμος πο ήρθε στο γήπεδο το ευχαριστήθηκε. Για την εποχή είχε πολύ καλό ρυθμό και μονομαχίες. Είδαμε κάποια πράγματα που μας αφορούν και πού θα δουλέψουμε για να βελτιωθούμε. Δεν δίνω καμία σημασία στο αποτέλεσμα. Σίγουρα μία νίκη βοηθά στην ψυχολογία, αλλά αυτή την εποχή μας ενδιαφέρει να δούμε πού δεν είμαστε καλά και πού δεν μπορούμε να παίξουμε όπως θέλω εγώ.

Θέλουμε να είμαστε έτοιμοι στις 25 Σεπτεμβρίου, αν ξεκινήσει τότε το πρωτάθλημα. Θα δώσουμε ακόμα τρία ή τέσσερα φιλικά για να δέσουμε. Η Λαμία είναι νέα ομάδα, έχει αρκετά νέα παιδιά και κάποια έμειναν από πέρυσι. Πρέπει να γνωριστούν και να βρουν τα πατήματά τους».

Σε ερώτηση για το αν θα αποκτηθεί άλλος ποδοσφαιριστής, απάντησε:
«Πρέπει να συνεννοηθώ με τον κύριο Παπαϊωάννου. Θα γίνει μία ακόμα, αλλά θα δούμε πότε. Μέχρι τις 9 Σεπτεμβρίου έχουμε χρόνο».

Ο Βάντερσον είπε:
«Είμαι πολύ ευχαριστημένος που ήρθα στη Λαμία που με ήθελε πολύ. Έκανε μεγάλη προσπάθεια για να έρθω. Ήρθα εδώ για να πετύχουμε κάτι πολύ καλό και να πάμε ψηλά. Ο προπονητής είναι έμπειρος, ξέρει τη δουλειά και είμαι ευχαριστημένος που θα συνεργαστούμε ξανά. Ελπίζω να πετύχουμε. Έχουμε πολύ καλή ομάδα. Θέλει δουλειά, αλλά σε λίγο καιρό θα φτιάξουμε μια ομάδα για να πάμε έτοιμοι στον... πόλεμο».

Απόδoση: flnews

Last modified onΚυριακή, 28 Αύγουστος 2016 14:47

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep