Ήττα στον Βόλο για την Καρδίτσα

Ο Ολυμπιακός Βόλου επικράτησε με 2-0 της Αναγέννησης Καρδίτσας σε φιλικό που έγινε στην Μαγνησία. Ο Ολυμπιακός Βόλου επικράτησε με 2-0 της Αναγέννησης Καρδίτσας σε φιλικό που έγινε στην Μαγνησία.

Ο Ολυμπιακός Βόλου επικράτησε 2-0 της Αναγέννησης Καρδίτσας που έχασε ευκαιρίες.

Σε ένα ανοικτό ματς που είχε ευκαιρίες εκατέρωθεν, ο Ολυμπιακός Βόλου ήταν πιο εύστοχος και πήρε τελικά τη νίκη με 2-0 στο Παθεσσαλικό απέναντι στην Αναγέννηση Καρδίτσας. Τα γκολ για τους γηπεδούχους πέτυχαν οι Ντα Κόστα με πέναλτι στο 19′ και ο Δήμος Κόκας με ψύχραιμο πλασέ στο 70′.

Ο Μπλέντι έκανε το πρώτο σουτ του ματς στο 9ο λεπτό από το ύψος της μεγάλης περιοχής, αλλά μπλόκαρε ο Κατσούλης. Στο 15′ το βολέ του Φλίγκου από το ύψος της μεγάλης περιοχής, απέκρουσε με δυσκολία ο Πρίφτης στη γωνία του. Ο Δωματάς ανατράπηκε εντός περιοχής από τον Κισκαμπάνη, με τη διαιτητή της αναμέτρησης να καταλογίζει καθαρό πέναλτι υπέρ του Ολυμπιακού. Ο Ντα Κόστα ευστόχησε και έγραψε το 1-0.

asaa

Η Αναγέννηση απείλησε στο 25ο λεπτό με τον Καλλιβωκά, όταν βγήκε απέναντι από τον Κατσουλή με έξυπνη εκτέλεση φάουλ, αλλά δεν πρόλαβε να κοντρολάρει. Στο 33ο ο Τσιλούλης έβγαλε τη σέντρα από τα δεξιά και παραλίγο ο Τέλλος να την σπρώξει στα δίχτυα του Ολυμπιακού, αλλά ο Κατσούλης μπλόκαρε.

Στο 43ο λεπτό ο Δωματάς ήταν φάτσα με το δεύτερο κερδισμένο πέναλτι στο ματς, πήγε να περάσει τον Πρίφτη που τον ανέτρεψε, αλλά ο διαιτητής έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι. Στο 52ο λεπτό η Αναγέννηση έχασε την ευκαιρία για το 1-1, αφού ο Ντιατά ποου έκλεψε τη μπάλα από τα δεξιά μπήκε ανενόχλητος στην περιοχή, αλλά δεν γύρισε στον Τζέκο που ήταν σε κενό τέρμα. Στο 61′ Δωματάς έσπασε την μπάλα στην περιοχή, αλλά δεν ερχόταν κανείς για να την σπρώξει στα δίχτυα. Στο 70ο λεπτό ο Σταύρου έκανε τη σέντρα στο δεύτερο δοκάρι και ο Δήμος Κόκας με πλασέ έγραψε το 2-0. Η Αναγέννηση προσπάθησε να μειώσει, δημιουργώντας κάποιες καλές στιγμές, δίχως όμως να υπάρξει αξιόλογη ευκαιρία. 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Παναγιώτης Τζαναβάρας): Κατσούλης, Μανάλης (79′ Ανδ. Κόκας), Στουρνάρας, Τέλλος (66′ Γκίτιας), Κωστόπουλος, Σταύρου (87′ Χαντζής), Πότσι, Δωματάς, Ντα Κόστα (58′ Δ. Κόκας), Φλίγκος (83′ Αναστασίου), Ναστέφσκι (38′ λ.τρ. Κολημήτρας).

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Γιάννης Μάγγος): Πρίφτης, Τσόπελας (46′ Καραγιάννης), Τζάνης (46′ Δημόπουλος), Καλλιβωκάς (75′ Μοσχάκης), Κισκαμπάνης, Μπιτέλης (46′ Σμίλτος), Υφαντής (46′ Φέτσης), Βουκομάνοβιτς (46′ Ντιατά), Μυργιώτης (46′ Ελ Σαγιέντ), Μπλέντι (46′ Ντάνκουα), Τσιλούλης (46’ Τζέκος).  

Last modified onΣάββατο, 10 Σεπτέμβριος 2016 19:40

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep