Επιστροφή με γκολ!

Ο Γιώργος Μοσχάκης επέστρεψε στη δράση και βρήκε δίχτυα στη φιλική νίκη (2-0) της Αναγέννησης Καρδίτσας με το Ελευθεροχώρι.

To δεύτερο φιλικό προετοιμασίας μέσα σε δύο ημέρες έδωσε την Κυριακή (21/08) η Αναγέννηση Καρδίτσας. Αυτή τη φορά στο «Γιώργος Μπαζής» αντιμετώπισε το Ελευθεροχώρι Τρικάλων και επικράτησε 2-0. Χρόνο συμμετοχής στο δεύτερο ημίχρονο πήραν παιδιά από την Κ20 και Κ17, τέσσερις εκ των οποίων άφησαν πολύ καλές εντυπώσεις, αλλά το μεγάλο κέρδος ήταν η επιστροφή του Γιώργου Μοσχάκη.

Ο μέσος της ΑΣΑ πήρε χρόνο συμμετοχής για πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό του στους χιαστούς (10/01/16) και, μάλιστα, χρίστηκε και σκόρερ. Το άλλο τέρμα για την Αναγέννηση σημείωσε ο Μυριώτης.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ: Γεωργατζάς, Καραγιάννης, Τζάνης, Κοντός, Μοσχάκης, Ξανθόπουλος, Φέτσης, Βουκομάνοβιτς, Μυριώτης, Παπαδημητρόπουλος, Τζέκος. Έπαιξαν και οι Κορέλας, Ξέρας, Ζάγγος, Κατσιγιάννης, Δούρος, Τσέλιος, Τσικρίκης, Κοντέλι, Παπαευθυμίου.

ΕΛΕΥΘΕΡΟΧΩΡΙ: Θεολόγης, Στάμος, Ρόμπος, Νάκου, Τσιγάρας, Καραστέργιος, Αετόπουλος, Γόρδιος, Γιαννούλας, Σκόνδρας, Ιωάννου. Έπαιξαν και οι: Κλιάκος, Κεχαγιάς, Νασιάκος, Γρατσάνης, Χριστοδουλόπουλος, Παρθένης, Τσαρτόλιας.

Last modified onΚυριακή, 21 Αύγουστος 2016 22:37

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep