Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 70

«Κινδύνευσαν ζωές»

"Απλά πανηγύρισα το γκολ" είπε ο Χρήστος Κουτσοσπύρος. "Απλά πανηγύρισα το γκολ" είπε ο Χρήστος Κουτσοσπύρος.

 

Ο Χρήστος Κουτσοσπύρος που κινήθηκε προς την πλευρά των οπαδών της ΑΕΛ και πανηγύρισε άσεμνα το γκολ που σημείωσε μίλησε στην κάμερα του OTE TV.

Ο Χρήστος Κουτσοσπύρος έμεινε στο γήπεδο μόλις για δύο λεπτά. Στην πρώτη του επαφή με την μπάλα σημείωσε το νικητήριο γκολ του Πιερικού στην αναμέτρηση με την Λάρισα και έστειλε την ομάδα της Κατερίνης στην πρώτη τριάδα της βαθμολογίας. Η άσεμνη χειρονομία του μετά το γκολ που σημείωσε ήταν αποτέλεσμα όσων «βίωσε» στα λεπτά που έβλεπε το ματς από τον πάγκο.
«Άσεμνα είναι αυτά που κάνουν οι οπαδοί της Λάρισας. Ο Πιερικός έχει μια ήρεμη έδρα που δεν έχει πειράξει ποτέ κανέναν. Δεν προσέβαλα κανέναν, πανηγύρισα το γκολ. Σήμερα κινδύνεψε η σωματική ακεραιότητα οικογενειών με όλα αυτά τα επεισόδια. Ερχονται γυναίκες, παιδιά στο γήπεδο και δεν είναι δυνατόν να συμβαίνουν  όλα αυτά»
Ο επιθετικός του Πιερικού πέρασε όλη την εβδομάδα με ίωση και για αυτό το λόγο έμεινε στον πάγκο της ομάδας του στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης. Μπήκε στο 78ο λεπτό στη θέση του Ιντζόγλου και στο 80ο λεπτό σημείωσε το γκολ και είδε την κόκκινη κάρτα αφού μετά την επίτευξη του πήγε στην πλευρά των οπαδών της ΑΕΛ και έκανε άσεμνη χειρονομία και ο διαιτητής Μάνταλος του έδειξε την κόκκινη κάρτα.

Last modified onΤετάρτη, 28 Μάρτιος 2012 22:25

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep