Σε ρυθμό Πλατανιά

Το βράδυ της Δευτέρας (22/08) έχει προγραμματιστεί η επιστροφή του Νίκολα Μίκιτς.

Ρεπό έδωσε την Κυριακή (21/08) στους ποδοσφαιριστές του ο Νίκος Νιόπλιας. Ο ΟΦΗ συμμετείχε στο τουρνουά του Γιούχτα το Σάββατο (20/08) και μία ημέρα μετά οι «μελανόλευκοι» ξεκουράστηκαν, ώστε να μπουν σε ρυθμό Πλατανιά τη Δευτέρα (22/08). Απέναντι στους «ερυθρόλευκους» είναι προγραμματισμένο το επόμενο τεστ την Τετάρτη (24/08) στο Γεντί Κουλέ.

Σε ό,τι αφορά στον Νίκολα Μίκιτς, που είχε πάρει άδεια για να μεταβεί στην πατρίδα του, η επιστροφή του έχε προγραμματιστεί για το βράδυ της Δευτέρας (22/08). Η ΠΑΕ, τέλος, με ανακοίνωσή της συνεχάρη τον Γιούχτα για το τουρνουά «Μαρκομιχελάκης» και ανέφερε:

«Τέτοια τουρνουά είναι αναγκαία και βοηθούν τις ομάδες του νησιού, ειδικά στην περίοδο της προετοιμασίας τους» αναφέρει στην ανακοίνωση του ο ΟΦΗ, ο οποίος συγχαίρει τον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη «για την συνδρομή του, να δημιουργηθεί ένα γηπεδο-κόσμημα στις Αρχάνες, αλλά και για την γενικότερη προσφορά του στον αθλητισμό του τόπου.

Η διοίκηση του ΟΦΗ, μέσω του Δημήτρη Αποστολάκη συνεχάρη , στο περιθώριο του τουρνουά στις Αρχάνες προσωπικά τον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη, αλλά και τον διοικητικό παράγοντα του Γιούχτα Κώστα Μπουνάκη, για την φιλοξενία που έτυχε η αποστολή του ΟΦΗ, απο τους διοργανωτές».

Last modified onΚυριακή, 21 Αύγουστος 2016 18:33

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep