Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 70

"Μόνο με γιόμες σε τέτοιο γήπεδο"

Ο Γιάννης Γκέσιος μίλησε για τις δυσκολίες του γηπέδου των Μεγάρων. Ο Γιάννης Γκέσιος μίλησε για τις δυσκολίες του γηπέδου των Μεγάρων.

 

Ο Γιάννης Γκέσιος χαρακτήρισε δίκαια την ισοπαλία και τόνισε πως η ομάδα του δεν είχε πολλά περιθώρια για να επιλέξει άλλο τρόπο ανάπτυξης.

Ο Γιάννη Γκέσιος μίλησε από την πλευρά των ποδοσφαιριστών της Αναγέννησης Επανωμής: «Ηταν ένα δύσκολο παιχνίδι και έγινε ακόμη πιο δύσκολο μετά τις δύο ήττες που είχαμε. Πιστεύω πως δεν δικαιούμασταν την ήττα στο ματς με τον Πανσερραϊκό, αλλά αυτό δεν έχει καμία σημασία αφού χάσαμε το ματς. Ήρθαμε εδώ να πάρουμε τους τρεις βαθμούς και δεν το καταφέραμε παρότι είχαμε δύο, τρεις καλές ευκαιρίες. Όπως είπε και ο προπονητής μου το γήπεδο ήταν τραγικό και δεν μπορείς να παίξεις εδώ ποδόσφαιρο. Από εκεί και πέρα προσπαθήσαμε περισσότερο από στημένες φάσεις και γεμίσματα στην περιοχή αφού δεν μπορείς να αναπτυχθείς και αλλιώς σε αυτό το γήπεδο. Κάναμε κάποιες φάσεις, δεν ήρθε το γκολ και θεωρώ πως η ισοπαλία ήταν το πιο δίκαιο αποτέλεσμα αφού το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο. Μπορεί να πεις πως ήμασταν και λίγο τυχεροί στο τέλος αφού ο Βύζας είχε μια πολύ καλή ευκαιρία εκεί για να κάνει το γκολ και να πάρει τη νίκη».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep