Διοίκηση Πρωτοδικείου στα Χανιά

Η προετοιμασία της ομάδας του ΑΟ Χανιά συνεχίζεται την στιγμή που η νέα διοίκηση ψάχνει να βρει λύσεις στα προβλήματα που υπάρχουν. Η προετοιμασία της ομάδας του ΑΟ Χανιά συνεχίζεται την στιγμή που η νέα διοίκηση ψάχνει να βρει λύσεις στα προβλήματα που υπάρχουν.

Τις ενέργειες για να οριστεί νέο Διοικητικό Συμβούλιο μέσω Πρωτοδικείου έκαναν στο ΑΟ Χανιά και αυτό θα συμβεί την Τετάρτη (17/8).

Η δύσκολη κατάσταση που βρίσκεται ο ΑΟ Χανιά είναι δεδομένη και οι άνθρωποι που ανέλαβαν να προχωρήσουν το φετινό “εγχείρημα” έχουν αρκετές εκκρεμότητες που πρέπει να λύσουν ώστε να φτάσει η ομάδα να συμμετάσχει στο φετινό πρωτάθλημα. Το πρώτο από όλα είναι να επισημοποιηθεί η εμπλοκή τους με τον ορισμό της διοίκησης Πρωτοδικείου, κάτι που αναμένεται να συμβεί την Τετάρτη (17/8). Μετά από αυτό προέχει η αναζήτηση του πραγματικού χρέους που υπάρχει σε εφορία και ασφαλιστικά ταμεία, ώστε η ομάδα να μπορεί να συμμετάσχει στο πρωτάθλημα και να επικυρώσει τα δελτία των ποδοσφαιριστών που θα αποκτήσει.

Σε αυτό τον τομέα δεν υπάρχει σαφής εικόνα σύμφωνα με τον Γιώργο Μελά που έχει αναλάβει το μεγάλο κομμάτι της ευθύνης για την ΠΑΕ. Βέβαια τα πρώτα δείγματα αναφέρουν πως μπορεί να ρυθμιστεί το ποσό και όλα θα γίνουν όπως πρέπει. Από την πλευρά του, πάντως, ζήτησε και την στήριξη του κόσμου με την χαρακτηριστική ατάκα του : «Η ομάδα ανήκει στον κόσμο» και παράλληλα έγινε η κίνηση από την πλευρά της νέας διοίκησης για να μετρήσει την συμπαράσταση που θα έχει. Αυτό έγινε με την ανακοίνωση για τις προγραφές της ζήτησης για τα εισιτήρια διαρκείας. 

Σε αγωνιστικό επίπεδο είναι σίγουρο πως χρειάζονται παραπάνω από δέκα ποδοσφαιριστές έτοιμοι για την ομάδα και ήδη γίνονται προσπάθειες να αυξηθεί σε μεγάλο βαθμό το ρόστερ που τώρα έχει γύρω στους δέκα επαγγελματίες και κάποιους από την ομάδα νέων της περσινής χρονιάς.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΠΡΟΕΓΡΑΦΕΣ Τέλος ανακοινώνεται ότι ξεκίνησαν οι εγγραφές για την αγορά καρτών διαρκείας. Οι δηλώσεις θα γίνονται στα γραφεία της Π.Α.Ε στην οδός Οδυσσέα Καλλιγιάννη 4 στον 1ο όροφο τις κάτωθι ημέρες και ώρες Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00 14:00 & 19:00 22:00 Τηλέφωνο επικοινωνίας 2821—28227

 

 

Last modified onΤρίτη, 16 Αύγουστος 2016 16:11

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep