Συμπεράσματα και ξεκούραση

Οι ποδοσφαιριστές του Αγροτικού Αστέρας θα πάρουν κάποιες ανάσες ξεκούρασης μετά την προετοιμασία και την Τρίτη (16/8) θα περάσουν από εργομετρικές εξετάσεις. Οι ποδοσφαιριστές του Αγροτικού Αστέρας θα πάρουν κάποιες ανάσες ξεκούρασης μετά την προετοιμασία και την Τρίτη (16/8) θα περάσουν από εργομετρικές εξετάσεις.

Στον Αγροτικό Αστέρα μετά την φιλική ισοπαλία με τον Απόλλωνα Παραλιμνίου βγάζουν συμπεράσματα και ηρεμούν.

Η αποστολή του Αγροτικού Αστέρα επέστρεψε έπειτα από εννέα μέρες προετοιμασίας στις τέσσερις το απόγευμα στην Θεσσαλονίκη από την Κουτσούφλιανη και αμέσως βρέθηκε στο γήπεδο για να αντιμετωπίσει τον Απόλλωνα Παραλιμνίου. Το τελικό 1-1 λίγη σημασία έχει για τον τεχνικό της ομάδας, Νίκο Νεντίδη, αφού ήξερε πως υπήρχε η κούραση από την προετοιμασία, όσο και από το ταξίδι της επιστροφής.

Τώρα πλέον μένει να μπουν και οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές στο ρόστερ ώστε να καλύψουν τα όποια κενά και οι ομάδα να δουλέψει για να είναι έτοιμη μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος. Πάντως οι ποδοσφαιριστές θα πάρουν ανάσες μετά την επιστροφή από την προετοιμασία, όσο και στο φιλικό, ενώ το πρωί της Τρίτης (16/8) θα περάσουν από εργομετρικές εξετάσεις.

 

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep