«Κοντά μας ο κόσμου του Αιγίου»

Ο Σεραφείμ Μωϋσίδης θα συνεχίσει την καριέρα του στον Παναιγιάλειο. Ο Σεραφείμ Μωϋσίδης θα συνεχίσει την καριέρα του στον Παναιγιάλειο.

Ο Σεραφείμ Μωϋσίδης με δηλώσεις του στο aigiosports μίλησε για την επιστροφή του στον Παναγιάλειο.

Ο Σεφαφείμ Μωϋσίδης θα φορέσει πάλι την φανέλα της ομάδας του Αιγίου και είναι ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές που θα ενισχύσουν άμεσα το ρόστερ του Παναιγιάλειου. Στις δηλώσεις του έκανε λόγο για την επιστροφή στην ομάδα που τον στήριξε.

«Είναι μεγάλη χαρά και τιμή για μένα η επιστροφή μου στο Παναιγιάλειο. Νιώθω σαν να μην πέρασε μια μέρα και όμως πάνε δύο χρόνια σχεδόν. Γυρίζω στην ομάδα που με στήριξε στην πιο δύσκολη στιγμή της καριέρας μου, όταν τραυματίστηκα και έμεινα έκτος επτά μήνες. Είμαι πάντα ευγνώμων και έρχομαι για να δώσω το 101 τοις εκατό για να πάει η ομάδα ψηλά και να πετύχει τους στόχους της.

Εύχομαι σε κάθε παίκτη κάποια στιγμή να εχει την τύχη να βρεθεί σε μια ομάδα σαν το Παναιγιάλειο και να παίξει μπροστά σε τέτοιο κόσμο που είναι η δύναμη της ομάδας. Εύχομαι και φέτος να είναι κοντά μας σε αυτή την απαιτητική χρονιά γιατί τον έχουμε ανάγκη όπως πάντα»  

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep