Ήττα με 2-1 για την Λαμία

Η Λαμία ηττήθηκε με 2-1 στο Αγρίνιο από τον Παναιτωλικό. Η Λαμία ηττήθηκε με 2-1 στο Αγρίνιο από τον Παναιτωλικό.

Ο Παναιτωλικός σαφώς πιο έτοιμος, επικράτησε 2-1 της Λαμίας στο Αγρίνιο σε μια πρόβα του πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος της Super League.

Την ήττα με 2-1 γνώρισε στο Αγρίνιο η ομάδα της Λαμίας, η οποία αντιμετώπισε τον σαφώς πιο έτοιμο Παναιτωλικό που είχε προγραμματίσει την προετοιμασία του για να είναι έτοιμος ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος της Super League το ερχόμενο Σαββατοκύριακο. Οι δύο ομάδες έκαναν αρκετές φάσεις, αλλά ο Παναιτωλικός ήταν σαφώς πιο αποτελεσματικός και έβαλε τις βάσεις για τη νίκη με τα γκολ των Ουάρντα (45’) και Μαρκόβσκι (53’), ενώ ο Παπαευθυμίου με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Κριστιάνο για το τελικό 2-1.

Για τον Παναιτωλικό σκόραρε ο Ουάρντα με σουτ λίγο πριν πάνε οι ομάδες στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα. Στο 53ο λεπτό ο Τομανέ έκανε ατομική προσπάθεια και πάσαρε στον Μαρκόβσκι, ο οποίος έγραψε με σουτ το 2-0. Στο 85’ ο Παπατσαρούχας με κεφαλιά μετά από κόρνερ, μείωσε σε 2-1 για την ομάδα του Λαμία.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Κυριακίδης (66’ Κριστιάνο), Κούσας, Χαντάκιας, Μύγας (46’ Ρότσα), Τσοκάνης (79’ Βασιλούδης), Παπάζογλου (70’ Μαλής), Πάουλο, Ρόσα (46’ Τομανέ), Μουνιός (61’ Κουτρομάνος), Ουάρντα, Μαρκόβσκι (70’ Γιαννιώτης).

ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ: Πίτκας, Σπυρόπουλος, Βαλιός, Αναστασιάδης, Παπαργυρίου, Όμο, Τζόκιτς, Μπλάζιτς, Φάμπιο, Βασιλόγιαννης, Πίντο. Αγωνίστηκαν ακόμα οι: Βορύλλας, Πεταυράκης, Πατσαρούχας, Μπουλούλης, Αντωνόπουλος, Αυγενικού, Καραγιάννης, Κοτσώνης, Παπαευθυμίου, Τσούκαλος.

Last modified onΚυριακή, 14 Αύγουστος 2016 19:52

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep