Χωρίς Μασάδο - Κομεσίδη

Το πρώτο του φιλικό στο γήπεδο του δίνει ο ΟΦΗ με αντίπαλο τον Κισσαμικό το Σάββατο (13/8 - 19:00) και η γενική είσοδος έχει οριστεί στα 10 ευρώ. Το πρώτο του φιλικό στο γήπεδο του δίνει ο ΟΦΗ με αντίπαλο τον Κισσαμικό το Σάββατο (13/8 - 19:00) και η γενική είσοδος έχει οριστεί στα 10 ευρώ.

Ο ΟΦΗ θα αντιμετωπίσει σήμερα Σάββατο (13/8 - 19:00) στο γήπεδο του τον Κισσαμικό σε φιλικό παιχνίδι με τους Μασάδο - Κομεσίδη να είναι οι μόνοι που θα απουσιάσουν. 

Το πρώτο του φιλικό στο γήπεδο του για αυτή τη χρονιά δίνει ο ΟΦΗ με αντίπαλο τον Κισσαμικό, σε μια ευκαιρία να τον δουν οι οπαδοί του, αλλά και ο τεχνικός της ομάδας Νίκος Νιόπλιας να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα απέναντι σε έναν αντίπαλο που πριν λίγες μέρες επικράτησε 2-1 του Πλατανιά.

Ο Ούγκο Μασάδο που αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού θα είναι ουσιαστικά η μοναδική απουδία του Νίκου Νιόπλια για αυτή την αναμέτρηση. Ο Πορτογάλος θα ακολουθήσει ατομικό πρόγραμμα ώστε να ξεπεράσει το πρόβλημα στο γόνατο και να επανέλθει κανονικά στις προπονήσεις μέτα τον 15Αυγουστο.  

Ο Δημήτρης Κομεσίδης θα λείψει από το φιλικό παιχνίδι, αφού έχει πάρει άδεια για προσωπικό του πρόβλημα και θα επιστρέψει μέτά το Σαββατοκύριακο. 

Πάντως στο φιλικό αναμένεται να πάρει τα πρώτα του λεπτά συμμετοχής με την ομάδα ο Μπράνκο Όστοϊτς που δεν έπαιξε στο προηγούμενο φιλικό του ΟΦΗ. 

 

Last modified onΣάββατο, 13 Αύγουστος 2016 14:41

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep