Τα είπαν με τον Δήμο για το στάδιο

Η διοίκηση της Αναγέννησης είχε συνάντηση με τον Δήμαρχο της Καρδίτσας και τους υπεύθυνους του Δήμου και του ΔΟΠΑΚ.

Συνάντηση με τον Δήμαρχο Καρδίτσας Φώτη Αλεξάκο και τους υπεύθυνους του Δήμου και του ΔΟΠΑΚ είχε την Παρασκευή (12/8) η διοίκηση της Αναγέννησης αναφορικά με το στάδιο. Όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ: «Πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι (12/8) η προγραμματισμένη συνάντηση των διοικούντων την Αναγέννηση με τον Δήμαρχο Καρδίτσας Φώτη Αλεξάκο και τους υπεύθυνους του Δήμου και του ΔΟΠΑΚ.

Αντικείμενο της συζήτησης ήταν τα προβλήματα που υπάρχουν στο Δημοτικό Στάδιο και η εξεύρεση λύσεων ώστε αυτό να γίνει στοιχειωδώς πιο λειτουργικό και να μην αποτελεί φραγμό στις προσπάθειες που καταβάλει η ομάδα. Συζητήθηκαν τα πάντα και ο Δήμαρχος πληροφόρησε τους διοικούντες την ομάδα μας ότι έχει εγκριθεί απο την πολιτεία η εκταμίευση ποσού (120.000 ευρώ) για το έργο της ανακατασκευής του χλοοτάπητα, αλλά τα έργα θα γίνουν την προσεχή άνοιξη.

Για τους πρώτους μήνες της νέας σεζόν θα γίνει επανασπορά του χλοοτάπητα τις επόμενες ημέρες ώστε να εξυπηρετηθούν οι ανάγκες της ομάδας. Απο κει και πέρα συζητήθηκαν τρόποι για την καλύτερη συνεργασία στα πολλά προβλήματα που έχει ο χώρος, το ζήτημα των εκκαθαρίσεων και πως τα χρήματα που δίνει η ομάδα θα αξιοποιούνται με βελτιωτικά έργα. Ο πρόεδρος του ΔΟΠΑΚ κ. Τάντος που συμμετείχε στη σύσκεψη δήλωσε ότι τα καινούργια εκδοτήρια και η γενική είσοδος απο την οδό Λεωφόρο Δημοκρατίας, είναι έτοιμα προς χρήση. Για το αυριανό μάτς με την Σκεντέρμπεου θα υπάρξει ενημέρωση αργότερα απο την ομάδα αν η είσοδος των φιλάθλων θα γίνει απο κει ή για τελευταία φορά απο το Κολυμβητήριο.

Η πλευρά της Αναγέννησης για μια ακόμη φορά ζήτησε συμπαράσταση απο τη Δημοτική Αρχή στην προσπάθεια που είναι σε εξέλιξη. Στη συζήτηση παραβρέθηκαν απο την Αναγέννηση ο πρόεδρος και ο γενικός διευθυντής της ΠΑΕ Βασίλης Μπούρμπος και Κωστας Ραχαβέλιας αντίστοιχα, ο πρόεδρος του ΑΣ Γιώργος Κατσίκης και το μέλος του ΔΣ του ΑΣ Κώστας Βεργίνης. Απο πλευράς Δήμου πέρα απο τον Δήμαρχο Φώτη Αλεξάκο εδωσαν το παρών ο αντιδήμαρχος Σωτήρης Αντωνίου (πρώην πρόεδρος της ομάδας) και ο πρόεδρος του ΔΟΠΑΚ κ. Μιχάλης Τάντος».

Last modified onΠαρασκευή, 12 Αύγουστος 2016 13:59

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep