«... για ελκυστικό ποδόσφαιρο»

Τι δήλωσαν στη Λαμία για την αντικατάσταση του χλοοτάπητα στο ΔΑΚ της πόλης.

Ο αγωνιστικός χώρος του ΔΑΚ Λαμίας είναι πλέον σε εξαιρετική κατάσταση μετά την αντικαταστασή του χλοοτάπητα σε ορισμένα σημεία. Ο εντεταλμένος σύμβουλος του δήμου Λαμιέων σε θέματα αθλητισμού Γιώργος Ζαγκανάς ανέφερε στο Star: «Μετά από επιθυμία της ομάδας, αλλά και σε συμφωνία με τον δήμαρχο, τοποθετήθηκε νέος χλοοτάπητα σε διάφορα σημεία που ήθελε ο προπονητής, ώστε να παίζει ελκυστικό ποδόσφαιρο η ομάδα. Υπάρχει καλή συνεργασία με τον Δήμο. Είμαστε και θα είμαστε κοντά στην ομάδα. Γίνεται προσπάθεια από όλους ώστε να έχουμε καλή ομάδα».

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της ΠΑΕ Γιώργος Ποντίκας είπε: «Εφέτος στη Λαμία όλοι υπερβάλουμε εαυτούς, τόσο εμείς από τη διοίκηση όσο και ο μεγαλομέτοχος. Κάναμε αντικατάσταση του χλοοτάπητα για να έχουμε ένα γήπεδο όπου θα παίζουμε σωστή μπάλα και να μην έχουμε τραυματισμούς. Ήταν επιθυμία και του προπονητή και των παικτών. Δεν υπάρχει κανένα θέμα με τον προηγούμενο εργολάβο».

Ακόμα, όπως έγινε γνωστό, η κατασκευή του στεγάστρου στο ΔΑΚ ανατέθηκε σε εταιρία από τη Λάρισα. Οι εργασίες θα ξεκινήσουν τον Μάιο του 2017, γιατί αν ξεκινήσουν άμεσα, υπάρχει το ενδεχόμενο να μην υπάρξει αδειοδότηση για τη σεζόν που έρχεται.

Last modified onΠέμπτη, 11 Αύγουστος 2016 15:25

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep