Ο ΑΟ Χανιά στα Περιβόλια

Στον Δήμο Χανίων συναντήθηκαν σήμερα Τρίτη (9/8) οι εκπρόσωποι των τριών ομάδων της πόλης με θέμα το γήπεδο στα Περιβόλια. Στον Δήμο Χανίων συναντήθηκαν σήμερα Τρίτη (9/8) οι εκπρόσωποι των τριών ομάδων της πόλης με θέμα το γήπεδο στα Περιβόλια.

Συνάντηση με τον Δήμαρχο Χανίων Τάσο Βαμβούκα είχαν οι εκπρόσωποι των τριών ομάδων του νομού και αποφασίστηκε να χρησιμοποιήσουν το γήπεδο.

Έπειτα από πρωτοβουλία του Δημάρχου Χανίων Τάσου Βάμβουκα πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τρίτης (9/8) στο Δημαρχείο της πόλης, συνάντηση με μέλη των διοικήσεων του Πλατανιά, του Α.Ο. Χανιά και του Κισσαμικού, εν’ όψει της έναρξης της νέας ποδοσφαιρικής περιόδου. Στη συνάντηση αυτή ξεκαθαρίστηκε ότι από τη νέα χρονιά το Δημοτικό γήπεδο Περιβολίων θα συνεχίσει να το χρησιμοποιεί ο Πλατανιάς, για πρώτη χρονιά η ομάδα του Κισσαμικού ενώ και ο Α.Ο. Χανιά θα συνεχίσει τη χρήση εφόσον εγγυηθεί την τακτοποίηση των οικονομικών του υποχρεώσεων. Μάλιστα, ο δήμος Χανίων δέχτηκε να γίνει νέος διακανονισμός των χρεών, που ανέρχονται στα 70.000 ευρώ, μιας κι έχει χαθεί η προηγούμενη ρύθμιση. Η εξέλιξη αυτή είναι σημαντική, μιας και ο ΑΟΧ καλείται να δηλώσει την έδρα για το νέο πρωτάθλημα εντός της εβδομάδας.

Σημαντική από πλευράς του Δήμου Χανίων η πρόταση του κ. Βάμβουκα να αναλάβει ο Δήμος τη συντήρηση του χλοοτάπητα, με το κόστος να αγγίζει τα 70.000 ευρώ, παρ’ ότι δεν είναι στις συμβατικές του υποχρεώσεις, αλλά και την αντικατάσταση των φθαρμένων από το χρόνο καθισμάτων.

Παράλληλα, ο πρόεδρος του Πλατανιά επισήμανε πως όταν υπάρχει πρόβλημα με τη χρήση του γηπέδου των Περιβολίων, δηλαδή όταν οι ομάδες παίζουν ταυτόχρονα εντός έδρας, θα υπάρχει η δυνατότητα χρήσης του γήπεδου στο Μάλεμε.

Παράλληλα αναλύθηκαν οι οικονομικές υποχρεώσεις των ομάδων, με το Δήμαρχο να επισημαίνει ότι απαραίτητος όρος για τη χρήση του γηπέδου είναι η συνεπής τήρηση των συμφωνηθέντων, με στόχο την αγαστή συνεργασία και τη συνέπεια. Για τη λειτουργία του κυλικείου, ο Δήμαρχος Χανίων ενημέρωσε τους παρευρισκόμενους ότι αναζητεί λύση το συντομότερο δυνατό.

Στη συνάντηση από πλευράς Δήμου συμμετείχαν ο Δήμαρχος Χανίων κ. Τάσος Βάμβουκας, οι αντιδήμαρχοι, Οικονομικών κ. Μιχάλης Βλαχάκης, Αθλητισμού κ. Γεώργιος Κουκλάκης, αλλά και ο πρόεδρος του Δ.Σ. Χανίων κ. Μανώλης Αδοντάκης. Από πλευράς ομάδων παρέστησαν οι κ. Μανώλης Μαθιουλάκης και Μάνος Βαϊδάκης – ΠΑΕ Πλατανιάς, Δημήτρης Βιριράκης Α.Ο Χανιά και Ανδρέας Φυντικάκης για λογαριασμό του ερασιτέχνη, ως επίσης και ο κ.Αντώνης Ροκάκης – Κισσαμικός.

Last modified onΤρίτη, 09 Αύγουστος 2016 16:13

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep