Αρέσει ο Βοσνιοαυστριακός φορ

Μόνο ο 19χρονος Βοσνιοαυστριακός επιθετικός συνεχίζει να δοκιμάζεται στον ΟΦΗ – «Ανοιχτό» για τους φιλάθλους το φιλικό με Ερμή

Μόνο ένας υπό δοκιμή παίκτης παραμένει στις προπονήσεις του ΟΦΗ, καθώς τρεις αποχώρησαν. Ο μοναδικός παίκτης που έχει μείνει στο ΒΑΚ είναι ο 19χρονος Βοσνιοαυστριακός επιθετικός την περίπτωση του οποίου βλέπει με ενδιαφέρον ο ΟΦΗ. Αντίθετα, αποχώρησαν οι Γιώργος Θέος, Ανδρέας Ξηρός και ένας ομογενής 19χρονος αμυντικός μέσος.

Δεν αποκλείεται τις επόμενες μέρες κάποιοι παίκτες να περάσουν ξανά από το μικροσκόπιο του προπονητή του ΟΦΗ, ο οποίος δεν είναι ποτέ αρνητικός ,στο να παρακολουθήσει κάποιο παίκτη που τον συνοδεύουν καλές συστάσεις.

Παράλληλα, ανακοινώθηκε πως το φιλικό παιχνίδι δίνει το Σάββατο (6/8, 18:00) ο ΟΦΗ με τον Ερμή Ζωνιανών στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο θα είναι «ανοιχτό» για τους φιλάθλους.

Αυτό θα είναι το πρώτο φιλικό, μιας σειράς αγώνων προετοιμασίας που θα δώσει ο ΟΦΗ πριν από την επίσημη σέντρα του πρωταθλήματος της Football League, που θα γίνει στις 25 Σεπτεμβρίου.

Αναλυτικά τα φιλικά παιχνίδια που έχει κλείσει ο ΟΦΗ:

7 Αυγούστου: ΟΦΗ-Ερμής Ζωνιανών
13 Αυγούστου: ΟΦΗ-Κισσαμικός
20 Αυγούστου: Τουρνουά Γιούχτα Αρχάνες
24 Αυγούστου: ΟΦΗ-Επισκοπή
27 Αυγούστου: ΟΦΗ-Πανθηραικός
31 Αυγούστου: ΟΦΗ-ΠΟΑ

Να σημειωθεί ότι ο ΟΦΗ θα δώσει δυο ακόμη φιλικά παιχνίδια στις 4 και τις 11 Σεπτεμβρίου.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep