Σφοδρή επίθεση Κόκε

Τον Άρη αποχαιρέτισε ο Κόκε, εξαπολύοντας κεραυνούς εναντίον του Θοδωρή Καρυπίδη

Δεν θα συνεχίσει την καριέρα του στον Άρη ο Σέρχιο Κόκε, ο οποίος μέσω μιας μακροσκελούς ανάρτησης στη σελίδα του στο facebook, εξαπολύοντας… μύδρους κατά του Θοδωρή Καρυπίδη. Ο Ισπανός τόνισε πως ο ιδιοκτήτης των «κίτρινων» τον χρησιμοποίησε και τον… πέταξε, λέγοντας ακόμη πως έδειξε ασέβεια στην ιστορία του συλλόγου.

Αναλυτικά η δημοσίευση του Σέρχιο Κόκε στο Facebook:

«Χαίρεται πρώτα θα μου άρεσε να πω κάποιες κουβέντες για όλους του φιλάθλους που περιμένουν να μάθουν σχετικά με το μέλλον μου στον σύλλογο, και έχουν δείξει πάντα την αγάπη τους στο πρόσωπο μου με ανιδιοτέλεια θα πρέπει εσάς να σας ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου για όσα μου έχετε δώσει και για όσα μου έχετε κάνει να βιώσω γιατί κοντά σας έζησα το όνειρο κάθε ποδοσφαιριστή που είναι να γίνει ήρωας και είδωλο μέσα στο γήπεδο, αυτό όμως είναι αμοιβαίο γιατί και εσείς το ίδιο είστε για μένα, είμαι περήφανος που ήμουν αρχηγός της ομάδας μας τόσα χρόνια και που σεβάστηκα την τεράστια ιστορία του συλλόγου.

Θα πρέπει να σας πω πως θα πάψω να παίζω για την ομάδα μας όχι γιατί το θέλω αλλά γιατί έτσι θέλουν άλλοι, θέλω να ξέρετε ότι προσπάθησα κάθε στιγμή να συνεχίσω στην ομάδα χωρίς να πάρω καμία απάντηση από τη διοίκηση, η επιθυμία μου ήταν ξεκάθαρη και ήταν να συνεχίσω στην ομάδα μας. Γι’ αυτό εξάλλου γύρισα στη Γ’ Εθνική και αυτό το λέω για να ξέρετε και για να είναι ξεκάθαρο ότι δε γύρισα για τα χρήματα. Γύρισα για να βοηθήσω και σε καμία στιγμή δεν ζήτησα τίποτα παραπάνω από αυτά που μου προσφέρανε, και συν τοις άλλοις υπήρχαν αρκετοί συμπαίκτες μου που έπαιρναν πολύ μεγαλύτερα συμβόλαια από το δικό μου. Αυτά τα ξεκαθαρίζω για να μην καταφύγουν σε δικαιολογίες για το οικονομικό. Όλοι γνωρίζουν πολύ καλά τι νιώθω για την ομάδα μας και πόση όρεξη και διάθεση είχα για να συνεχίσω αυτήν την περιπέτεια να επιστρέψουμε από τη Γ’ Εθνική εκεί που μας αρμόζει.

Τώρα είναι η στιγμή να αρχίσω να εξηγώ γιατί φεύγω από την ομάδα. Αρχικά πιστεύω ότι στην ζωή δεν πρέπει να είμαστε αγνώμονες κύριε Καρυπίδη και αυτά τα λόγια απευθύνονται σε σένα και στους ανθρώπους που επέλεξες να έχεις δίπλα σου, αλλά κυρίως σε σένα, γιατί εσύ με χρησιμοποίησες και μετά με πέταξες. Και λέω με χρησιμοποίησες γιατί από την πρώτη μέρα που ανέλαβες την ομάδα δεν άργησες να μου τηλεφωνήσεις και να μου ζητήσεις να γυρίσω. Ακόμα θυμάμαι εκείνη τη μέρα γιατί εγώ έχω μνήμη. Ήταν μια τα χαράματα όταν μου ζήτησες να έρθω την ίδια μέρα Θεσσαλονίκη και έτσι και έπραξα γιατί εμπιστεύτηκα βέβαια όχι τόσο στα λόγια σου, αλλά κυρίως στη μεγάλη διάθεση που είχα να επιστρέψω γιατί είχα τόσα όνειρα να υπερασπιστώ και πάλι την φανέλα του Άρη μας. Επομένως εσύ με χρειάστηκες για την εκστρατεία σου για να γίνεις πρόεδρος. Δεν ήθελα να φτάσουμε έως εδώ και να πρέπει να πω τα γεγονότα όπως έγιναν για να μην βλάψω την ομάδα. Αλλά τώρα το κάνω γιατί πιστεύω πως με τα λόγια μου βοηθάω την ομάδα, για να βγάλουν μερικοί της παρωπίδες από τα μάτια και για να καταλάβουν, και το λέω με βάση τα όσα έζησα, ότι η ομάδα μας δεν βρίσκεται στα καλύτερα χέρια, μπορείς να χειραγωγείς τα ΜΜΕ και ότι άλλο θέλεις αλλά εμένα ποτέ!!!

Γι’ αυτό χρησιμοποιώ τον προσωπικό μου μέσω δικτύωσης για να μην αλλαχθούν τα λόγια μου και τώρα θα πω γιατί δεν συμφέρει να είναι ο Κόκε στον Άρη, σκέφτομαι ότι το να σε αγαπάει τόσο ο κόσμος και το να μου δίνουν τόση μεγάλη δύναμη πολλές φορές λειτούργησε εις βάρος μου. Και εξηγούμαι γιατί πάντα υπήρχε ο κίνδυνος να χρησιμοποιήσω αυτή την δύναμη και να κατάρρευση αυτός ο ΨΕΥΤΙΚΟΣ σχεδιασμός που έχεις για την ομάδα μας και συνεχίζω να τεκμηριώνω κύριε Καρυπίδη γιατί το πρώτο που έπρεπε να κάνεις από το να δημιουργείς ιστορίες ήταν να σεβαστείς την ομάδα και τους παίκτες που σου έφεραν την άνοδο και την νέα κατηγορία που σε βοήθησαν όταν ήσουν στη Γ’ Εθνική, και σεβασμός θα έδειχνες με το να πληρώσεις το χρέος που δημιούργησες σε όλους τους παίκτες και που μερικοί είχαν μισθούς ταπεινωτικούς και ακόμα και έτσι έφτασαν στο σημείο να είναι απλήρωτοι και να έχουν τεράστια ανάγκη.

Γι’ αυτούς τους λόγους δεν βολεύω στην ομάδα γιατί πάντα υπερασπίστηκα τους συναδέλφους μου αλλά και κάθε άνθρωπο που χρειάστηκε την βοήθεια μου και αυτό με έκανε να κάνω εχθρούς ή για να ακριβολογώ εχθρό. Θέλω να πω ότι μέχρι σήμερα δεν πήρα καμία απάντηση για το μέλλον μου θετική η αρνητική, ανεξάρτητα εάν έχω μιλήσει πάμπολλες φορές με τον προπονητή ο οποίος ποτέ δεν μου ξεκαθάριζε και πιστεύω πως το έκανε για να με ωθήσει να βρω τον επόμενο σταθμό της καριέρας μου. Για να πούνε ο Κόκε ήθελε να φύγει. Πιστεύω έδειξα μεγάλη υπομονή αλλά πιστεύω πως κάνες δεν μου έδειξε τον σεβασμό που μου αρμόζει. Κύριε Καρυπίδη δεν έχεις ιδέα τι είναι ο Άρης και για να είσαι Έλληνας θα έπρεπε πάνω από όλα να ξέρεις ότι ο Άρης δεν είναι παιχνίδι στα χέρια κανενός, ο Άρης είναι ιστορία!!! Και εσύ έδειξες ασέβεια στην ιστορία της ομάδας και προς το πρόσωπο μου που είμαι μέρος αυτής της ιστορίας και αυτού του σήματος και έδειξες ασέβεια στον φίλαθλο κόσμο της ομάδας.

Και τώρα θα μιλήσει ο Κόκε. Ο φίλαθλος του Άρη θέλει να δει τον Κόκε να αγωνίζεται στο Κλεάνθης Βικελιδης όπως το 90% των φιλάθλων όχι μόνο του Άρη αλλά και του ελληνικού ποδοσφαίρου. Αλλά είπαμε ο Κόκε δεν βολεύει. Ο Κόκε θα πει αλήθειες και θα ανατιναχτεί η βόμβα!!! Ο Κόκε είναι ειλικρινής και του αρέσει και του αρέσει τα πράγματα να γίνονται ορθά και εσύ αυτό δεν το κάνεις οπότε ο Κόκε δεν κάνει για την ομάδα και εσείς με οδηγήσατε σε όλα αυτά, γιατί αυτά μου αφήσατε να καταλάβω. Θέλω να αποχαιρετήσω τους φιλάθλους της ομάδας μας τους καλύτερος φιλάθλους του κόσμου τους φιλάθλους του Άρη!!! Και να τους ευχηθώ καλή χρονιά και να έχουμε πολλές επιτυχίες γιατί ανεξάρτητα του ποιος διευθύνει τα πράγματα ο σύλλογος του Άρη είναι πάνω από όλους και από όλα και πρέπει να βοηθήσουμε όλοι να ξαναβρεθεί στην φυσική του θέση, στην ελίτ του ελληνικού ποδοσφαίρου. Δεν είναι ένα αντίο αλλά εις το επανιδείν γιατί θα γυρίσω στην ομάδα μας όχι σου αγωνιστικό χώρο αλλά για να προσφέρω από οποίο πόστο μπορέσω.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΘΥ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΟΥ θα τα ξαναπούμε».


Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep