Βουκομάνοβιτς η Καρδίτσα

Ο Σέρβος επιθετικός, Αλέξα Βουκομάνοβιτς, αποκτήθηκε από την Αναγέννηση Καρδίτσας.

Παίκτης της Αναγέννησης Καρδίτσας είναι σύμφωνα με πληροφορίες του flnews ο Αλέξα Βουκομάνοβιτς. Ο Σέρβος επιθετικός (μπορεί να παίξει και ως δεκάρι) υπέγραψε συμβόλαιο στην θεσσαλική ομάδα και θα την ενισχύσει τη νέα σεζόν.

Προέρχεται από τις ακαδημίες της Παρτίζαν. Πρόπερσι ήταν δανεικός σε ομάδα β' Δανίας (FC Sydvest), ενώ πέρυσι έπαιξε στη δεύτερη κατηγορίας της Σερβίας, στην CSK Pivara Celarevo. Ο Βουκομάνοβιτς είναι γεννημένος στις 11 Ιουνίου 1995.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο νεοαποκτηθείς παίκτης υπέγραψε για ένα χρόνο, με οψιόν ανανέωσης.

Η ανακοίνωση

Λίγο αργότερα η ΠΑΕ επισημοποίησε τη συνεργασία της με τον Σέρβο: «Με μια ακόμη πολύ σημαντική προσθήκη που ενισχύει περισσότερο το ρόστερ για τη νέα χρονιά, προχώρησε ο αγωνιστικός σχεδιασμός της Αναγέννησης που βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη. Η ομάδα μας απέκτησε τον Σέρβο μεσοεπιθετικό Αλέξα Βουκομάνοβιτς ο οποίος βρέθηκε στα γραφεία και υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για ένα χρόνο με προοπτική ανανέωσης.

Ο 21χρονος Σέρβος έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα και είναι γέννημα - θρέμα της Παρτιζάν. Αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα Β' Εθνικής της Δανίας ενώ πέρσι αγωνιζόταν στην δεύτερη εθνική κατηγορία της Σερβίας. Η Αναγέννηση καλοσωρίζει τον Αλέξα στην οικογένειά της και του εύχεται υγεία και δύναμη για τη νέα απαιτητική χρονιά που έρχεται».

Media

Last modified onΤετάρτη, 03 Αύγουστος 2016 14:19

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep