Ισόπαλη με ΑΕΚ η Λαμία

Το φιλικό της Λαμίας με την Κ20 της ΑΕΚ ολοκληρώθηκε στο 3-3.

Το πρώτο της τεστ ενόψει της νέας σεζόν έδωσε την Τρίτη (2/8) η Λαμία. Η ομάδα της Φθιώτιδας αντιμετώπισε την Κ20 της ΑΕΚ, με την οποία αναδείχθηκε ισόπαλη 3-3 (έγιναν δύο 35λεπτα). Η Λαμία άνοιξε το σκορ στο 6', έπειτα από μπαλιά του Σπυρόπουλου, την οποία εκμεταλλεύτηκε ο Αυγενικού. Στο 13' ο Σπυρόπουλος έκανε παράλληλη μπαλιά από δεξιά, η μπάλα βρήκε στον Μπούση και κατέληξε στα δίχτυα (2-0).

Στο 32' η ΑΕΚ μείωσε σε 2-1 με τον Αντωνίου. Στο 57' η ομάδα του Μπάμπη Τεννέ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-1, με τον Βασιλόγιαννη, που έκλεψε τη μπάλα και πέρασε και τον αντίπαλο τερματοφύλακα. Εντέλει οι κιτρινόμαυροι κατόρθωσαν να φύγουν με την ισοπαλία από το φιλικό. Στο 64' ο Κόφι νίκησε τον Πίτκα και τρία λεπτά μετά ο Γιούσης διαμόρφωσε το τελικό 3-3.

ΛΑΜΙΑ (Μπάμπης Τεννές): Πίτκας, Σπυρόπουλος, Κοτσώνης, Αναστασιάδης, Παπαργυρίου, Τζόκιτς, Όμο, Καραγιάννης, Φάμπιο, Αυγενικού, Πίντο. Έπαιξαν και οι Βαλλιός, Μπουλούλης, Πεταυράκης, Αντωνόπουλος, Μπλάζιτς, Τσούκαλος, Βασιλόγιαννης, Τσάκαλος (Κ-19), Αντωνίου (Κ-19), Κηρολίβανος (Κ-19)


ΑΕΚ Κ20 (Στέλιος Μανωλάς): Πάντος, Ταμπάς, Γιαννούτσος, Μπούσης, Κοφσανίδης, Λίτσι, Μπάμπης, Τσέλιος, Αντωνίου, Ασπρογιάννης, Λεπενιώτης.

Πηγή: lamiaole

Last modified onΤρίτη, 02 Αύγουστος 2016 21:14

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep