«Η Αναγέννηση είσαι ΕΣΥ»

Η Αναγέννηση Καρδίτσας έβγαλε το νέο της σποτ για τα εισιτήρια διαρκείας. Η Αναγέννηση Καρδίτσας έβγαλε το νέο της σποτ για τα εισιτήρια διαρκείας.

Η καμπάνια των εισιτηρίων διαρκείας της Αναγέννησης είναι από τα σημαντικά κομμάτια για τη διοίκηση που θέλει να κάνει τους φίλους της να νιώσουν ένα με την ομάδα.

Η πορεία των εισιτηρίων διαρκείας είναι από τα κομμάτια που μπορούν να αλλάξουν τα δεδομένα στον σχεδιασμό της και φυσικά η διοίκηση της Αναγέννησης Καρδίτσας προσπαθεί να περάσει το μήνυμα στον κόσμο της με κάθε μέσο. Εκτός από την ανακοίνωση υπάρχει και σχετικό βίντεο με τους ποδοσφαιριστές της που δηλώνουν την σημασία αυτής της ενέργειας ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

«Στη διάθεση του φίλαθλου κόσμου της ομάδας βρίσκονται εδώ και κάποιες ημέρες τα εισιτήρια διαρκείας της περιόδου 2016-17. Μάλιστα σε τιμές απόλυτα προσαρμοσμένες με την κοινωνική και οικονομική όπου όλοι οι φίλαθλοι μπορούν να ανταποκριθούν... Δεν υπάρχει πλέον η δικαιολογία του ακριβού εισιτηρίου για κανέναν, αφού υπάρχουν εισιτήρια όπου μπορεί κάποιος φίλαθλος να το προμηθευτεί πληρώνοντας ουσιαστικά μία... μπύρα την εβδομάδα για κάθε αγώνα!!! Και μάλιστα με δόσεις πλέον αφού η ομάδα διαθέτει ειδικό τραπεζικό μηχάνημα. Όσο περισσότεροι συμμετέχουν σ' αυτή την εκστρατεία, τόσο περισσότερο θωρακίζεται η ομάδα για να συνεχίσει αυτή την πολύ δύσκολη πορεία στηριζόμενη στα πόδια της!!! Η διοίκηση της ομάδας έδωσε κι ένα χρονοδιάγραμμα μέχρι τις 20 Αυγούστου καθώς αυτό το διάστημα είναι και το πιο δύσκολο και επίπονο από πλευράς εξόδων. Ταυτόχρονα με τις κάρτες διαρκείας, συνεχίζεται για έκτη συνεχόμενη χρονιά η εγγραφή μελών στον Σύλλογο... Που επίσης τον θωρακίζει και αναβαθμίζει τις διαδικασίες του... Το σύνθημα της φετινής εκστρατείας είναι ενδεικτικό της φιλοσοφίας που διαπνέει την ομάδα».

 

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep