Δεν πείθει η πρόταση

Στον ΟΦΗ δεν φαίνεται να εξετάζουν σοβαρά την πρόταση για την εξαγορά της ομάδας από τους επενδυτές που ήρθαν από το Λονδίνο. Στον ΟΦΗ δεν φαίνεται να εξετάζουν σοβαρά την πρόταση για την εξαγορά της ομάδας από τους επενδυτές που ήρθαν από το Λονδίνο.

Στον ΟΦΗ βρήκαν πολλά κενά στο ενδιαφέρον της INTERGRATED SPORTS CONSULTANCY και οι πιθανότητες να προχωρήσει η κουβέντα μειώνονται.

Το όνομα του Ντέιβιντ Μαγκρόουν που βρίσκεται στα μέλη της εταιρίας αποτελεί το μόνο ενθαρρυντικό στοιχείο που έχει στα χέρια της η διοίκηση του ΟΦΗ, αφού ο Βρετανός έχει ασχοληθεί στο παρελθόν με την Τότεναμ και την ΚΠΡ. Αυτό, όμως, δεν αποτελεί εγγύηση για την εξαγορά της ομάδας από την εταιρία αυτή που έχει έδρα το Λονδίνο και ιδρύθηκε στην αρχή του καλοκαιριού (1 Ιουνίου 2016).

Πρόεδρος της εταιρίας φαίνεται πως είναι ο Τζον Κλάπας με ρίζες καταγωγής στην Ελλάδα και την Αυστραλία. Το σχέδιο της εταιρίας δείχνει πως είναι έτοιμοι να δαπανήσουν εκκατομύρια ευρώ για την ομάδα του ΟΦΗ σε συγκεκριμένους τομείς, αλλά κανείς δεν μπορεί να πάρει διαβεβαίωση με ένα απλό μέιλ και να προχωρήσει χωρίς χρηματικές εγγυήσεις.

Το θέμα είναι αρκετά σύνθετο και φαντάζει δύσκολο αν δεν γίνουν ξεκάθαρες κινήσεις να προχωρήσει ο ΟΦΗ σε συζητήσεις που θα τον κάνουν να χάσει τον προσανατολισμό του σε μια περίοδο δύο εβδομάδων που θα πρέπει να οργανωθεί η ομάδα. Οι επόμενες ημέρες θα δείξουν αν θα υπάρξει νέο ραντεβού, αλλά ο τρόπος με τον οποίο δημοσιοποιήθηκε το θέμα και οι επιστολές που αντάλλαξαν οι δύο πλευρές δείχνουν πως υπάρχουν αρκετές ασάφειες στην υπόθεση.  

Last modified onΣάββατο, 30 Ιούλιος 2016 19:53

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep