Στην Καλλονή ψάχνουν σκόρερ

O Γιώργος Βαζάκας αναζητά λύση για την επιθετική γραμμή της ομάδας. O Γιώργος Βαζάκας αναζητά λύση για την επιθετική γραμμή της ομάδας.

Από την αγορά της Λατινικής Αμερικής και των Βαλκανίων είναι οι τρεις ποδοσφαιριστές που εξετάζει το τεχνικό επιτελείο της ομάδας της Λέσβου.

Μια αξιόπιστη λύση για την επίθεση αναζητούν στην Καλλονή. Ο τεχνικός της ομάδας, Γιώργος Βαζάκας, γνωρίζει πως το εύκολο γκολ είναι απαραίτητο για την κατηγορία, αλλά πρέπει να το βρει στην ξένη αγορά χωρίς να δαπανήσει πολλά η διοίκηση της ομάδας.

Μέχρι τώρα στον «δεύτερο γύρο» της επιλογής έχουν περάσει δύο ποδοσφαιριστές από την Λατινική Αμερική και ένας Βαλκάνιος. Βέβαια το παράθυρο της επιλογής δεν έχει κλείσει και για άλλες προτάσεις που φτάνουν στους υπεύθυνους του τεχνικού επιτελείου.

Σημαντικό βέβαια είναι να καταλήξουν σε κάποιον άμεσα, ώστε να μην χάσει μεγάλο μέρος της προετοιμασίας. Εκτός από τη θέση του επιθετικού έχουν διαπιστωθεί κενά και αλλού, όμως, δεν είναι τόσο σημαντικά και μπορούν να περιμένουν. 

Από την ελληνική αγορά υπάρχει βέβαιακαι η επαφή με τον Στέλιο Κρητικο που πέρσι αγωνίστηκε στον Απόλλωνα Σμύρνης. 

 

Last modified onΔευτέρα, 22 Αύγουστος 2016 03:05

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep