Τελείωσε ο Ντεσό από Άρη

O Λοράν Ντεσό αποτελεί παρελθόν για τον Άρη, αφού η διαφορά φιλοσοφίας ανάμεσα στον Γάλλο τεχνικό διευθυντή και τη διοίκηση της ομάδας έφερε το διαζύγιο. O Λοράν Ντεσό αποτελεί παρελθόν για τον Άρη, αφού η διαφορά φιλοσοφίας ανάμεσα στον Γάλλο τεχνικό διευθυντή και τη διοίκηση της ομάδας έφερε το διαζύγιο.

Λίγες μόλις εβδομάδες κράτησε η συνεργασία των Κιτρινόμαυρων με τον Γάλλο τεχνικό διευθυντή.

Η διαφορά φιλοσοφίας έφερε μακριά την ομάδα του Άρη με τον Λοράν Ντεσό, ο οποίος έμεινε για λίγο διάστημα στην Θεσσαλονίκη και δεν κατάφερε να συνδυάσει τον τρόπο δουλείας του με αυτό που είχε η διοίκηση της ομάδας. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως το διαζύγιο είναι συναινετικό και δεν υπήρξαν ιδιαίτερες εντάσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές που έκλεισαν έναν μικρό κύκλο συνεργασίας και προχωρά ο καθένας στο δικό του επόμενο βήμα.

Η οργάνωση του Άρη άλλωστε μπαίνει στην τελική της ευθεία και το ρόστερ της ομάδας στο μεγαλύτερο του βαθμό είναι συμπληρωμένο και στην πρώτη προπόνηση ήταν οι περισσότεροι από τους ποδοσφαιριστές που θα αποτελέσουν τον κορμό της ομάδας.

Τις επόμενες ώρες, ή ημέρες αναμένεται και η επίσημη ανακοίνωση της λύσης συνεργασίας ανάμεσα στις δύο πλευρές που είναι χαρακτηριστικό πως διέρρευσε ελάχιστες ώρες πριν από την πρώτη συγκέντρωση της Δευτέρας (25/7).  

Last modified onΔευτέρα, 25 Ιούλιος 2016 20:11

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep