Στην Αναγέννηση ο Καλλιβωκας

Ανανέωσε ο Περικλής Γεωργατζάς, προς επιβεβαίωση του ρεπορτάζ του flnews.

Ενίσχυσης συνέχεια για την Αναγέννηση Καρδίτσας. Η θεσσαλική ομάδα ολοκλήρωσε την 3η προσθήκη και έκανε γνωστή τη συμφωνία της με τον 24χρονο αμυντικό, Γιάννη Καλλιβωκά που έμεινε ελεύθερος από τη Ζάκυνθο. Πέρυσι είχε μία συμμετοχή λόγω ρήξης πρόσθιου χιαστού, ενώ τη σεζόν 2014-15 έπαιξε σε 27 αγώνες και σημείωσε 2 γκολ. Έχει φορέσει ακόμα τη φανέλα των Δόξας Νέας Μανωλάδας και Τριταϊκού.

Εκτός της παραπάνω μεταγραφής, η ΑΣΑ ανακοίνωσε τη συμφωνία της με τον τερματοφύλακα, Περικλή Γεωργατζά, επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ της Κυριακής (17/07) στο flnews.

Η ανακοίνωση:

«Μια ακόμη προσθήκη πραγματοποίησε η Αναγέννηση που απέκτησε τον Γιάννη Καλλιβωκά που αγωνιζόταν στη Ζάκυνθο. Ο 24χρονος αμυντικός προστίθεται έτσι στο δυναμικό της ομάδας μας και ενισχύει την αμυντική γραμμή ακόμη περισσότερο. Πρόκεται για την τρίτη προσθήκη στην τρέχουσα μετεγγραφική περίοδο αφού προηγήθηκαν αυτές του Πρίφτη και του Μυριώτη.

Επίσης ανανέωσε τη συνεργασία με την ομάδα μας και ο νεαρός Καρδιτσιώτης τερματοφύλακας Περικλής Γεωργαντζάς. Η προσπάθεια για τη θωράκιση του ρόστερ για τη νέα περίοδο συνεχίζεται».

Last modified onΔευτέρα, 18 Ιούλιος 2016 20:27

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep