«Παίκτες επιπέδου Super League»

Τρεις έως τέσσερις μεταγραφές... ενδεκάδας προανήγγειλε ο Νίκος Νιόπλιας στον ΟΦΗ.

Για την απόκτηση τριων έως τεσσάρων ποδοσφαιριστών επιπέδου Super League θα κινηθεί ο ΟΦΗ. Αυτό υποστήριξε ο Νίκος Νιόπλιας στην πρώτη προπόνηση που έγινε το απόγευμα της Δευτέρας (18/07). Συγκεκριμένα, ανέφερε:

«Αναζητούμε ένα σέντερ φορ για τον οποίο δεν θα βιαστούμε, γιατί θέλουμε να κάνουμε καλή επιλογή, αλλά και δυο χαφ, ο ένας να μπορεί να παίξει και σε άλλη θέση. Οι στόχοι μας είναι βασικοί παίκτες. Κυνηγάμε παίκτες επιπέδου Σούπερ Λιγκ, γιατί θα δώσουν ποιότητα και χαρακτήρα στην ομάδα μας. Δεν είναι εύκολο, γιατί ακόμη και αν λέγεσαι ΟΦΗ κάποιοι από αυτούς τους παίκτες είναι διστακτικοί να παίξουν στη Football league. Δεν αφήνουν εύκολα τη Σούπερ Λιγκ, γιατί οι συνθήκες που αγωνιζόμαστε εμείς, είναι τέτοιες. Από την πλευρά μας, κάνουμε ό,τι μπορούμε με συγκεκριμένες προτάσεις στο οικονομικό, καθώς θέλουμε να διατηρήσουμε το καλό πρόσωπο που είχε πέρυσι η ομάδα, πληρώνοντας τους παίκτες».

Για την φετινή χρονιά και το περιμένει τον ΟΦΗ στην Football league ο Νίκος Νιόπλιας, ανέφερε ότι:
«Μας περιμένει μια δύσκολη και επίπονη χρονιά. Εύχομαι να μπορέσουμε να τα καταφέρουμε και φέτος. Θα χρειαστούμε την βοήθεια του κόσμου και τον παλμό που έχει για να πετύχουμε. Η κατηγορία δεν είναι εύκολη. Εχει δυνατές ομάδες και πρέπει να παίζουμε για να κερδίσουμε. Έχουμε ιστορικές ομάδες στην κατηγορία, αλλά το καλό είναι ότι τουλάχιστον θα έχουμε γήπεδα με χόρτο».

Τέλος, ο Νίκος Νιόπλιας, ευχαρίστησε τον Γιώργο Βλαστό και τον Λευτέρη Πουπάκη, οι οποίοι ήταν στο τεχνικό τιμ της ομάδας πέρσι και δεν θα είναι φέτος. «Εύχομαι να νέα παιδιά που ήρθαν φέτος, να μας βοηθήσουν» κατέληξε ο Νίκος Νιόπλιας. Συνεργάτες του στον ΟΦΗ θα είναι ο Θανάσης Κολιτσιδάκης (βοηθός), Νίκος Κουνδουράκης (γυμναστής), Κώστας Παγανιάς (προπονητής τερματοφυλάκων). Ενώ τη θέση του τιμ μάνατζερ θα έχει ο Σταύρος Λαμπράκης.

Last modified onΔευτέρα, 18 Ιούλιος 2016 21:41

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep